reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
kasik tak z tego co po sobie zaobserwowałam i dziewczyny piszą lutka podnosi temperaturę.
dzięki:) jutro chyba zejdę na zawał:rofl2:

reklama
kasik pomocy, gdzie mogę zobaczyć wykres jane??? mówiła że mam coś gdzieś dodać ale nie wiem gdzie i jak:)
Jane jak jesteś też proszę o pomoc, a swoją drogą czekamna Twoją wysoka betę;)

hej dziewczyny:)
byłam na becie, wyniki pewnie tak jak ostatnio ok 13. Dam znać.
enni wysłałam ci priva:tak:
a wiecie może co u pole i blue bo ostatnio jakoś się nie odzywają??

jane slicznie dziękuję:-) Ty masz profesjonalny wykres hehe, ogólnie widzę że masz wyższą temp. ciała niż ja, faktycznie na początku miałaś podobną sytuację jak moja, nie duży skok, ale później juz ładnie w górę poszło. Daj szybko znać jak będziesz mieć wynik bety:happy:

Cześć

Jane, Twoja druga faza cyklu jest krótka więc myślę, że taka niska beta jest dla Ciebie prawidłowa, po prostu tak masz. Trzymam kciuki za ładny przyrost

Wczoraj okazało się, że lekarz już na mnie czekał 10 min przed czasem, aż w szoku byłam. Na usg wyszło, że na prawym jajniku mam pęcherz 19 mm i jakieś dwa malusie a wczoraj miałam dopiero 6 dc. W poprzednim cyklu pęcherz miał tam 25 mm więc to musi być cały czas to samo więc to torbiel. Na lewym jajniku mam pęcherzyk 12 mm więc może i coś by z tego było ale przy stumulacji podtucze również torbielkę. Za tydzień mam iść znowu na wizytę, lekarz powiedział że mam wejść za free, i jeśli nadal będzie torbielka to chce ją nakłówać, taki mały zabieg pod znieczuleniem :-( Jedyny plus, że w końcu zrobiłam wymaz na chlamydie i 'na coś tam plazmę'. Lekarz stwierdził że teraz będziemy mieli pełny obraz bakteriologiczny

Coś ostatnio dziewczyny wykruszają się z forum... Pole, Blue, Gizas, Dagna, Elianka, KatyB.... i pewnie jeszcze zapomniałam o niektórych.... eh szkoda.... tęsknimy, wychodźcie z krzaków!!!!! no i oczywiście KASIK81!!!! też ucichła.... :(

Ostatnia edycja:
Smerfeta to moze w tym cyklu trafi się naturals z tego pęcherzyka 12mm, więc nie odpuszczajcie przytulanek :-):tak::-D tego Ci życzę :*
Jane zaciskam kciuki &&&&&&&&&&&&&&

A ja się nie wyspałam znowu , co już jest standardem....najpierw nie mogłam zasnąć, potem śniło mi się że moja mama spadła z dachu :baffled: nie mogłam zasnąć po tym śnie z 2 godziny, potem o 4.30 na siusiu i do 7 rano nie spałam, a jak zasnęłam to przyszedł listonosz przed 9 i mnie obudził :sorry:
Dziś mamy 3 rocznicę ślubu, mam nadzieję że emek wróci chociaż o 20 z pracy żeby romantyczną kolacyjkę zjeść :-)

reklama
Do góry