reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
enni dzięki już widzę :)
wygląda jakbyś w 12 dc miała skok na owulkę ale po podobno jeżeli po skoku nie ma przynajmniej 3 dni wzrostu temp to owulacji nie było... ale do końca nie jestem pewna czy to prawda...zresztą popatrz na mój wykres:tak: ja też nie miałam wzrostu a nawet lekki spadek...w którym przeważnie dniu masz owulację? Może się przesunęła??

reklama
Smerfeta kurcze, przykro mi kochana. Nie pomyliłaś rozmiaru terbieli, może 1,9 cm? Jakaś dziwnie mała. Często je miałaś po stymulacji? Ja się od razu zastanawiam nad sobą, bo ja nigdy nie miałam ale może gin nie zauważył? Z natury doszukuję się problemu :zawstydzona/y:

Dziewczyny (Jane, enni) też postanowiłam mierzyć tempkę, natchnęłyście mnie ;-) Mam tylko pytanie jak ją mierzycie? Wiem, że najlepiej rano o tej samej porze ale jak ją mierzycie, tzn gdzie? Są różne sposoby ale czy przy naszym problemie, któryś bardziej polecacie? Jane jak można wejść na Twój wykres?

enni to popraw i najlepiej odblokuj możliwość komentarzy dla znajomych. Ja ciebie już dodałam sobie do znajomych więc ty też mój wykres powinnaś widzieć.

kasik co domierzenia to trzeba zawsze o tej samej porze, najlepiej po co najmniej 3h snu czyli najwygodniej rano. Bez wstawania z łóżka no i najlepiej dowcipnie :-p ja się tak wciągnęłam że od ponad roku już mierzę codziennie praktycznie.
Ja mam zablokowany wykres. Jak sobie założysz na enpr to dodam Cię do znajomych i będziesz wiedzieć. Chyba, że nie chcesz zakładać i chcesz tylko popatrzeć jak to wygląda to odblokuję na jakiś czas i sobie polukasz:tak:

enni popraw sobie na wykresie jak się pomyliłaś :tak: tam wszystko można dowolnie zmieniać.
kasik widziałam, dzięki. napisałam Ci komentarz:-) widzisz mój wykres?

reklama
Tak Jane, widzę, dziękuję, poczytałam trochę, pouczająca lektura. Moja dzisiejsza tempka niemiarodajna bo mierzona przed chwilą, chciałam sprawdzić jak się wstawia na wykresie :-);-) Wiesz może czy luteina zaburza tempkę? Trzymam kciuki za ładny przyrost Twojej betki jutro i nie martw się, każda z nas jest inna i przyrost też może być indywidualny, widzisz jakie duże różnice są w normach.

Do góry