reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
enni nie ma co się poddawać... raz się udało to i drugi raz się uda:tak::tak:
kasik
Ty to chyba masz rację:tak: fakt odpuściłam sobie witaminy i biegałam i w squasha grałam więc chyba silny ten mój bombelek jest:tak: a wogóle mój M mówi na mnie bombel i wczoraj do mnie mówi dobranoc moje bombelki :happy2: (żeby była jasność wiem, ze z błędem to piszę ale ja jestem bombel przez m;-) nawet mój M ma taki grawer na zegarku ode mnie specjalnie przez m pisane)
a jak sobie radzicie z tą bakterią?? bo było by beznadziejnie zamknąć teraz hotel... a wogóle nie wiedziałam, że w hotelu pracujesz:-p
kwiatuszek dzięki

reklama
Jane (bombel:-D) ja kobieta pracująca jestem, żadnej pracy się nie boję ;-) Pracuję w 3 różnych branżach, moja doba trwa dłużej niż innych, jeszcze szkołę sobie wymyśliłam, czasami mam wrażenie, że gdyby mi tak podłączyli odkurzacz w tyłek to mogłabym jeszcze za sobą odkurzać :-D Z bakterią na razie mamy zamiar walczyć temperaturą, podobno powyżej 60 stopni ginie więc wystarczy przepuścić przez wszystkie rury wodę o podwyższonej temperaturze i po kłopocie, zaraz przyjedzie fachowiec z ciepłowni zmienić ustawienia. A w naszym sanepidzie powiedzieli, że to długa i kosztowna sprawa i że trzeba zamknąć ale skoro konkurencja to wiadomo jaki był cel. Dzwoniliśmy do sanepidów w innych miastach i zupełnie inna gadka.

kasik no to ładnie dajesz... w ruchu cały czas... z tym odkurzaczem to mnie rozwaliłaś:rofl2::-D
mam nadzieję, że wykończycie tą bakterię:tak:

kasik dokładnie.... ja już kombinuję jakby tu jeszcze trochę pobiegać:-p zapytam gina czy mogę sobie truchtać troszkę .... wczoraj na rowerze na mieście byłam:tak:

Cześć kobietki:)
Właśnie wróciłam z P-nia i wkońcu jestem po iui, a już myślałam, że moje pęchole zastrajkowały:-).
Możecie mnie dopisac do listy, testować będę 25.06.
To teraz na nas kolej co laski???!!!!!!

Nati35 w takim razie już trzymam kciuki i wpisuję Cię na naszą listę:-):tak: Jednak pozostałam przy liście terminów IUI lub IVF a nie testowania bo to czasami może się przesunąć:

Ewis: 06.06.2013.
Kasik36: 08.06.2013.
Nati35: 11.06.2013.

A nie wiecie co z Ladybea? Miała mieć IUI 10.06.2013. Nie wiem czy ją przoczyłam czy zniknęła.

reklama
smerfeta - a byłam gdzie byłam :) Czasem zaglądam ale jakos się zdystansować chciałam w tym miesiącu - miałam mase na głowie, operacje psiaka, w pracy sporo zamieszania. Troche wyjezdzalismy na weekendy i tak ot... Zleciało. Zmeczenie materiału tematem ;/

Jutro ide do gina po recepte na Gonal no i podpytam co z ta refundacja juz wiadomo jak to ma wygladać itd bo juz mnie to niecierpliwi. Jak sie dowiem cos sensownego to wam od razu napisze.
A jak wstepnie wyliczylam to moja IUI wypadnie na 25 lub 26 czerwca.

Dziewczyny co u Pole, nie odzywa sie od paru dni widze...

Do góry