reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
enni nie ma co się poddawać... raz się udało to i drugi raz się uda:tak::tak:
kasik
Ty to chyba masz rację:tak: fakt odpuściłam sobie witaminy i biegałam i w squasha grałam więc chyba silny ten mój bombelek jest:tak: a wogóle mój M mówi na mnie bombel i wczoraj do mnie mówi dobranoc moje bombelki :happy2: (żeby była jasność wiem, ze z błędem to piszę ale ja jestem bombel przez m;-) nawet mój M ma taki grawer na zegarku ode mnie specjalnie przez m pisane)
a jak sobie radzicie z tą bakterią?? bo było by beznadziejnie zamknąć teraz hotel... a wogóle nie wiedziałam, że w hotelu pracujesz:-p
kwiatuszek dzięki

reklama
Jane (bombel:-D) ja kobieta pracująca jestem, żadnej pracy się nie boję ;-) Pracuję w 3 różnych branżach, moja doba trwa dłużej niż innych, jeszcze szkołę sobie wymyśliłam, czasami mam wrażenie, że gdyby mi tak podłączyli odkurzacz w tyłek to mogłabym jeszcze za sobą odkurzać :-D Z bakterią na razie mamy zamiar walczyć temperaturą, podobno powyżej 60 stopni ginie więc wystarczy przepuścić przez wszystkie rury wodę o podwyższonej temperaturze i po kłopocie, zaraz przyjedzie fachowiec z ciepłowni zmienić ustawienia. A w naszym sanepidzie powiedzieli, że to długa i kosztowna sprawa i że trzeba zamknąć ale skoro konkurencja to wiadomo jaki był cel. Dzwoniliśmy do sanepidów w innych miastach i zupełnie inna gadka.

kasik no to ładnie dajesz... w ruchu cały czas... z tym odkurzaczem to mnie rozwaliłaś:rofl2::-D
mam nadzieję, że wykończycie tą bakterię:tak:

kasik dokładnie.... ja już kombinuję jakby tu jeszcze trochę pobiegać:-p zapytam gina czy mogę sobie truchtać troszkę .... wczoraj na rowerze na mieście byłam:tak:

Cześć kobietki:)
Właśnie wróciłam z P-nia i wkońcu jestem po iui, a już myślałam, że moje pęchole zastrajkowały:-).
Możecie mnie dopisac do listy, testować będę 25.06.
To teraz na nas kolej co laski???!!!!!!

Nati35 w takim razie już trzymam kciuki i wpisuję Cię na naszą listę:-):tak: Jednak pozostałam przy liście terminów IUI lub IVF a nie testowania bo to czasami może się przesunąć:

Ewis: 06.06.2013.
Kasik36: 08.06.2013.
Nati35: 11.06.2013.

A nie wiecie co z Ladybea? Miała mieć IUI 10.06.2013. Nie wiem czy ją przoczyłam czy zniknęła.

reklama
smerfeta - a byłam gdzie byłam :) Czasem zaglądam ale jakos się zdystansować chciałam w tym miesiącu - miałam mase na głowie, operacje psiaka, w pracy sporo zamieszania. Troche wyjezdzalismy na weekendy i tak ot... Zleciało. Zmeczenie materiału tematem ;/

Jutro ide do gina po recepte na Gonal no i podpytam co z ta refundacja juz wiadomo jak to ma wygladać itd bo juz mnie to niecierpliwi. Jak sie dowiem cos sensownego to wam od razu napisze.
A jak wstepnie wyliczylam to moja IUI wypadnie na 25 lub 26 czerwca.

Dziewczyny co u Pole, nie odzywa sie od paru dni widze...

Do góry