reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Jane pokombinuje w domu bo ten komp w pracy jest zamulony i jakies czry mi wychodzą:) w pracy na kompie nawet nie idzie emotków wstawiać. Wieczorkiem uzupełnie wykres i prześle do podglądnięcia;)
Ja jak nawiedzona, zamiast pracować co chwile tu zaglądam hehe to jak nałóg;) Jeszcze musze czaić jak ktoś do mnie podchodzi żeby szybko wyjść stad;)))))

reklama
enni ja mam tak samo :rofl2: właśnie mój szef wszedł a ja na moim wykresie siedzę:-) ale luzik nie widział nic... masz rację to jest nałóg:tak: a enpr fajna sprawa bo wszystko można tam sobie zapisać a potem do tego wrócić:tak: ja się uzależniłam od mierzenia tempki...pewnie mi tego będzie brakować niedługo:-p

Ja dopiero zaczynam przygodę z temperaturą:) od piatku będę rządzić na necie bo szefostwa cały tydzień nie bedzie heheh:))))) Jane powiedz mi, bo szczerze mówiąc wszystkie dziewczyny mi sie już mieszają i nawet nie wiem, czy byłaś teraz stymulowana? czy poprostu czekałaś na @ i się udało?

enni nie dziwę Ci się bo mi też się czasami miesza:-p ja brałam tylko CLO ale nie wierzyliśmy za bardzo bo nie dość, że wyniki m wyszły gorsze niż ostatnio to jeszcze ten mój prawy jajowód był niepewny... ale okazał się szczęśliwy:tak:

oj Pełna, oby nie do nas!!!!! :szok: :errr: Za te pół roku, które minimum musisz odczekać do czasu następnych starań, my już chcemy być na innym wątku!!!!!:cool2: no chyba że ze względów sentymentalnych pozostaniemy tutaj - ale już obowiązkowo każda z brzucholem... i to bynajmniej nie piwnym:no2::sorry: ;-)

Smerfeta oczywiście chodziło mi że dołączę do tego wątku :-), przecież to oczywiste że będziecie już wszystkie zaciążone :tak: ale myślę że będziecie tu gościć z brzuchami tak jak ja :-);-)

jane fajnie że się udało:) tylko pozazdrościć:) nie miałaś nadzieii na ten cykl i się udało:)a mnie znowy jajnik kłuje, ja pierdziu nie wiem co mi sie tam wyrabia:) jak miałam monitoring to przynajmiej widziałam co się dzieje, a ten cykl dziwnie mi bed USG, ciekawi mnie czy cos tam uroslo czy nie:) od 1 dnia cyklu brałam olej z wiesiołka może poprawił mój sluz hehe

enni normalnie dla mnie to dalej nie realne jest:rofl2:
ja też wolałam mieć monitoring żeby wiedzieć co się tam wyprawia:-p nie martw się będzie ok:tak:
ja też wiesiołka brałam ale ostatnio jakoś odpuściłam... a przez clo miałam straszną suszę.... a wogóle to po owulce w tym cyklu przestałam brać wszystkie witaminy... pojechałam do rodziców i mi się nie chciało... chciałam sobie przerwę od tego zrobić... nawet kwasu foliowego nie brałam ... a tu proszę udało się... normalnie jak tu nie wierzyć w cuda:-)

Wiesz jane ja sie bije z myśami. Po ostatniej iui powiedziałam sobie że już mam dosyć, mam jedno dziecko więc odpuszczam i faktycznie do 3 iui nie podeszłam, kupiłam sobie ten wiesiołek i zaczęłam brać. Po paru dniach stwierdziłam "kurde mam 34 lata jak teraz nic nie zrobie to kiedy..."i zapisałam sie do lekarza do poznania termin mam na 27.06. i jak wyniki będą oki podchodzę do 3 iui:) u mnie w naturala już nie wierzę, od kąd się staram miałam okazje zaciążyć już około 70 razy:):):)

Witam się dziewczynki :-) U mnie od rana nerwy w pracy, dobrze, że dzisiaj nie poniedziałek ;-) Wykryli jakąś bakterię w wodzie i każą zamykać hotel w środku sezonu :szok::wściekła/y: Kobieta pracująca w sanepidzie ma pensjonat, tak więc konkurencja, szukała, szukała aż znalazła powód, żeby nas udupić:wściekła/y: Ale my się oczywiście nie damy i szybciutko poradzimy sobie z bakterią, w koncu nie z takimi rzeczami sobie radziliśmy :-D
Od dzisiaj biorę luteinę, nie cierpię jej :zawstydzona/y:

Jane cały czas o Tobie myślę, kurcze jak ja Ci zazdroszczę ale tak pozytywnie :tak::-) Widzisz odpuściłaś w tym cyklu, nie brałaś leków, brałaś udział w biegu a i tak się udało. Czyli jak ma być to będzie, nie ma się co spinać :-D

reklama
Do góry