reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej dziewczyny niedawno wróciłam z HSG i się czuję jakby mnie cały dzień po kamieniołomach gonili:rofl2:,jak to ma być ból jak przy miesiączce to moje miesiączki to pikuś, ale było warto!!!Mam wszyściusieńkie wyniki OK:-D i od następnego cyklu bierzemy się do roboty- no chyba, że w tym uda nam się naturalnie:szok:. Będzie stymulacja lekami- bo to powiedział pewniejsze, monitoring i do dzieła- kurcze to jeszcze dobry miesiąc czekania- którego nie cierpię:wściekła/y:, ale i tak się cieszymy, że chociaż u mnie nie ma problemów:-)

reklama
GizaS, dziękuję za dobrą informację, mam nadzieję, że u mnie też szybko spadnie prolaktynka.
Sylha, fajnie, że masz wyniki ok. I tak jesteś do przodu z postępami. Teraz życzę dużo wiary, żeby się udało.

Sylha, czy Ty jesteś nocnym markiem jak ja?;-) Jachodzę na 9 do pracy to lubię sobie posiedzieć wieczorkiem i ,pobuszować' po necie:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Atyde85- Tobie ta prolaktyna też spadnie napewno lekarz coś Ci zleci. Ja sama jestem w szoku, że tak super powychodziło, ale wiesz jeszcze z brzuchem nie latam, także jeszcze nie jestem do przodu. Powiem Ci jak wyszłam tydzień temu z pierwszej wizyty u tego doktora to jakoś tak byłam spkojniejsza i pełna nadziei, że się uda- nie wiem też lekarz ma super podejście. Dzisiaj też z uśmiechem na twarzy przez całą wizytę i same optymistyczne słowa, na duchu naprawdę potrafi podnieść!!!Mam nadzieję, że wszystkie macie takich lekarzy!!!

sylha super że już po badaniu:)

nanusia witaj jak nasz doktor?? teraz pracuje w szpitalu prawda ??? to pewnie ma mało czasu?? nadal poczekalnia pęka w szwach???

Ja mam na 8, ale jak to się śmieją w kapciach mogę iść:-D. Zawsze o 7,55 wychodzę i jeszcze nigdy się nie spózniłam:-p. Także mam czas wieczorkiem na neta- tak na spokojnie. Pracuję w stolarni- obsługa biura, a ty?

PS. Dostałam CLO 2x dziennie między 3 a 7 dc. Czy też tak brałyście? Jaki jest koszt leku?
Z góry dzięki za odp.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
sylha super że już po badaniu:)

nanusia witaj jak nasz doktor?? teraz pracuje w szpitalu prawda ??? to pewnie ma mało czasu?? nadal poczekalnia pęka w szwach???

A on nie pracował wcześniej w szpitalu? Z tego co wiem to tak. Teraz ma duzo pracy, często jeździ na jakieś konferencje, teraz był za granicą i zastępowała go jego koleżanka - bardzo miła Pani dr.
Poczekalnia jak zawsze pęka w szwach, ale pewnie się rozładuje trochę, bo ze względu na dużą ilość pracy, dr trochę podwyższył ceny dla "nowych", właśnie po to by rozładować te tłumy w czasie wakacji.

Hej Lopop, miło, że zajrzałaś:-)
Sylha, ja pracuję w zakładach bukmacherskich sts, do pracy mam 6 km, jeżdżę samochodem lub autobusem do centrum, mieszkam w dzielnicy domków jednorodzinnych pod górami. Pracuję specyficznie po po 10 lub 11 godzin ale 3 lub 4 dni w tygodniu, więc jak mam wolne to szyję bo to uwielbiam.

A on nie pracował wcześniej w szpitalu? Z tego co wiem to tak. Teraz ma duzo pracy, często jeździ na jakieś konferencje, teraz był za granicą i zastępowała go jego koleżanka - bardzo miła Pani dr.
Poczekalnia jak zawsze pęka w szwach, ale pewnie się rozładuje trochę, bo ze względu na dużą ilość pracy, dr trochę podwyższył ceny dla "nowych", właśnie po to by rozładować te tłumy w czasie wakacji.
wiesz jak zaczynałam do niego jeżdzić to nie pracował wtedy dużo siedział w gabinecie i przyjmował nawet po godzinach
a jak juz podchodziłam do 2 IUI to wiem że już jeździł zreszta wtedy na początku może się przymierzał do tamtej pracy:)
cieszę się że wszystko w porządku u Ciebie:):) &&&& juz nie długo rozwiązanie:):)

reklama
Sylha super, że badanie ok. Clo jest bardzo tanie na recepte-ja płaciłam jakis czas temu 5zl, a tak to chyba ok 15 zl kosztowało wiec cena niewysoka.
Napisz proszę jakie Tobie lekarz zlecił badanka przed przystapieniem do hsg-czy to był posiew, cytologia, OB czy cos jeszcze miałaś???Ja dziś pracuję od 11 więc zaraz się zbieram-papa

Do góry