Witam dziewczyny, doktor trochę mi pojprawiła humor, oba pęchęrzyki pękły, endometrium i ciałko żółte ok. Robiłam w ndz i wczoraj test owulacyjny i wczoraj były dwie krechy. Zastrzyk ovitrelle maiała w pt o 21 a inseminacje w sobotę o 11. Pytałam się dr jak to jest z tym pekaniem pęcherzyków i kedy powinny-bo u mnie wypada jakby pekły dzisiejszej nocy-sama dr tak stweirdziła, powiedziała że powinny pęknąć do 72 godzin od IUI i niby tyle jest, ale martwie się że żołnierze mojego M tyle nie wytrzymały. W sumie jest lepiej niż poprzednim razem, bo wtedy jeden pęcherzyk nie pękł i zrobiła się torbiel i musiałam łykać duphaston, teraz nic nie biorę, czekam dwa tygodnie do testowania...
sylha każdego z nas denerwują takie docinki i złoścliwości, niby jest to mówione najczęsciej w żartach ale boli a ja nie mam ochoty każdemu się tłumaczyć ze swoich problemów-dla mnie jest logiczne jak małżeństwo z dłuższym stażem nie ma dzieci to dlatego że mają problemy i nie mogą mieć, po co pytać...
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy, pozdrawiam Was ciepło
sylha każdego z nas denerwują takie docinki i złoścliwości, niby jest to mówione najczęsciej w żartach ale boli a ja nie mam ochoty każdemu się tłumaczyć ze swoich problemów-dla mnie jest logiczne jak małżeństwo z dłuższym stażem nie ma dzieci to dlatego że mają problemy i nie mogą mieć, po co pytać...
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy, pozdrawiam Was ciepło