reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
pole ale się cieszę:-):-):-) leć jeszcze dziś do apteki po test i jutro z rana sikaj!!!!!!

ja byłam na squashu i od razu mi lepiej jak się wyżyłam:tak:

yoanna wydaje mi się ze progesteron się bada od 18 do 22 dc.

Ostatnia edycja:
reklama
Smerfeta przeceniasz moja pamięć;)
Choc pamietam, ze ktoś wlasnie tak miał i ze te blade utrzymywały sie przez kilka kolejnych dni. To ja jutro jak desperatka przed rannym moczem bede apteki całodobowej :rofl2:

Esiek wyglada na to, ze w mojej talii oprócz samych dwójek trafił sie tez As...albo dwa...
Jane a u mnie apteka do 21, ale choćbym miała pól miasta zjechać to wykopie test spod ziemi!

No nie moge sie opanować jakos, latam do łazienki sprawdzam czy kreska nie zniknęła....

Pole, ja im się wcale nie dziwię, że uwierzyły :biggrin2: Już one wiedziały co robią.
Zaopatrz się najlepiej dziś jeszcze w test, żeby jutro z tym rannym moczem nie biegać ;-)
Jeszcze raz muszę napisać, że baaaaaardzo się cieszę!

Esiek, jane, dzięki :-)

Pole kochana suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper i to nie z porannO moczu wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aż mi sie łezka w oku zakrecila:) bosko zasługujecie kochani na te kreseczki i na blizniaki:) a ja mam dylemat czy zrobić w sobotę sikanca o czułości 10 czy poszukać gdZies działające labo,to bedZie 12 dpi i po owu hmmmm

Pole tylko nie popuść jak będziesz szukała tego testu :-D no gdybyś kurka była bliżej to bym Ci swój teścior podrzuciła bo mam w zapasie

Genna, wg mnie 12 dniu po iui to jeszcze za szybko na testa

hey dziewczyny! dawno nie pisalam ale takie pozytywne wiesci sprawily ze musze napisac:)
Pole caly caly czas sledze watek i trzyman za Ciebie kciuki!
i wierze ze ta bladziocha to blizniaki!!!!!!lec szybciutko po testy a odrazu po caly karton zebys uwierzyla))))
a ja jesten juz po 6 iui nie udanych po hsg oba drozne i w przyszlym tyg dowiem sie co dalej;)

reklama
Smerfeta ja wlasnie nigdy nie dotarlam do dnia testowania bo zawsze na 11 dzien od owu dostaje @ wiec moj test lezal pare dobrych miesiecy w szafce , wiec w piatek sie okaze czy bedzie mi dane wogole testowanie w tym cyklu :)

Ostatnia edycja:
Do góry