reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Pole suuuuuuuuuuper, nawet sobie nie wyobrażasz jak się cieszę. Kto jak kto ale Tobie musiało się udać. Wierzyłam w to z całych sił i się udało. Leć poszukać testu, sprawdź w necie aptekę całodobową i leć, kup z 3 szt. różnych firm, będziesz miała następne "ikony" do podziwiania :-) Z porannego moczu będą piękne, grube krechy, zobaczysz. A tak sobie myślę, że w szpitalu to chyba laboratorium czynne jest całą dobę. Przecież dla pacjentów muszą robić wyniki też w niedziele i święta. Ja raz byłam w niedziele ale wynik miałam na drugi dzień. No ale jutro 1 maja więc może jednak nie ale spróbuj poszukać.

Genna skoro masz taki krótki cykl to śmiało testuj już.

Smerfeta na mnie oszukiwanie siebie też dobrze działa;-) Do tego wypiłam sobie bardzo smaczne piwko Somersby (normalnego piwa nie lubię) i życie wcale nie jest takie szare. Jak nie wyjdzie IUI może zdecyduje się na inf? Dzięki Pole uwierzyłam, że warto próbować mimo wszystkich przeciwności losu.

Ostatnia edycja:
reklama
Lebara trzymamy kciuki za powodzenie jutrzejszej IUI, można zacząć tworzyć majową listę. Kwietniowa przyniosła jak na razie 2 ciąże (pierwsza i przedostatniab osoba na liście). Czekamy jeszcze na Queen i genne.

aaa to se Genna siknij, co Ci szkodzi ;-) chyba że bierzesz lutkę czy dupka to możesz poczekać bo chyba opóźni @?... chyba że u Ciebie inna inszość się dzieje i pomimo lutki @ przychodzi

Kasik36 a nie znam tego piwka. Uwielbiam piwka regionalne, ostatnio różne pszeniczne. A w Anglii the best jest piwko Blue Moon. Też myślę o ivf... Jeśli nie uda mi się zafasolkować do końca roku, to pewnie skorzystam

dobrej nocki

Genna i kto teraz bedzie na Ciebie krzyczał?;)
Ja zamierzam być grzeczniejsza;) Nawet moze chomika na wolność wypuszcze...

Ewela a ja dzisiaj o Tobie myślałam, jak sobie wspominalam ten czas kiedy ja do iui, a Ysia do inv, a potem Pelna wyskoczyla ze swoją nowina:)
6 iui to faktycznie juz taki czas kryzysowy dla psychiki, smutne to.

Kasik36 Ty to chyba chcesz, żebym cała podłogę w łazience zasikala...3 testy obsikac;)
No i ja faktycznie mimo wszelkich przeciwności losu sprobowalam...czym to sie skończy jeszcze nie wiadomo, ale chwile optymizmu zaliczylam w tych moich ostatnich przygnebiajacych czasach.

reklama
POle nasikalas juz? My tu czekamy !!!!!!!!!!!!!!!!!! Cały ranek sie krecilam i myślałam o tobie, no własnie kto bedZie krzyczał na mnie?:D może chomik? Lebara powodzenia na pierwszej IUI:)

Do góry