kasik36
Fanka BB :)
Pole suuuuuuuuuuper, nawet sobie nie wyobrażasz jak się cieszę. Kto jak kto ale Tobie musiało się udać. Wierzyłam w to z całych sił i się udało. Leć poszukać testu, sprawdź w necie aptekę całodobową i leć, kup z 3 szt. różnych firm, będziesz miała następne "ikony" do podziwiania :-) Z porannego moczu będą piękne, grube krechy, zobaczysz. A tak sobie myślę, że w szpitalu to chyba laboratorium czynne jest całą dobę. Przecież dla pacjentów muszą robić wyniki też w niedziele i święta. Ja raz byłam w niedziele ale wynik miałam na drugi dzień. No ale jutro 1 maja więc może jednak nie ale spróbuj poszukać.
Genna skoro masz taki krótki cykl to śmiało testuj już.
Smerfeta na mnie oszukiwanie siebie też dobrze działa;-) Do tego wypiłam sobie bardzo smaczne piwko Somersby (normalnego piwa nie lubię) i życie wcale nie jest takie szare. Jak nie wyjdzie IUI może zdecyduje się na inf? Dzięki Pole uwierzyłam, że warto próbować mimo wszystkich przeciwności losu.
Genna skoro masz taki krótki cykl to śmiało testuj już.
Smerfeta na mnie oszukiwanie siebie też dobrze działa;-) Do tego wypiłam sobie bardzo smaczne piwko Somersby (normalnego piwa nie lubię) i życie wcale nie jest takie szare. Jak nie wyjdzie IUI może zdecyduje się na inf? Dzięki Pole uwierzyłam, że warto próbować mimo wszystkich przeciwności losu.
Ostatnia edycja: