reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Pole: ja tez czekam!:)
Lebara: powodzenia:) nie ma się co bac:)

Ewela: dluuuuugo Cię nie było:/ 6 IUI...? Eh. Tak jak Pole napisała to juz sporo. Ale ja wierze ze się Wam uda jak nie tak to tak:) zobaczysz!:)

reklama
Pole !!!!!!!!!!! Tak bardzo się cieszę,czekamy na kolejne potwierdzenie. Mówiłam,że możesz szybciej testować. Kochana trzymam kciuki...sikaj już i daj szybko znać bo my tu jajka zniesiemy haha ;-)

pole ja tez juz tu czekam z niecierpliwoscia!!!!!!

dagna hmmm 6 iui sie nie udall to sie uda cos innego;) jakos sie nie przejmuje - coraz wiecej mysle o in vitro....;)

A ja dzisiaj już dola mam...-byłam w wc na 2 haha i z tego wysiłku jakaś krew mi poleciała,coś jakby różowe sama tuż nie wiem. Pewnie się nie udało,więc ko tylko kwestia czasu jak @ przyjdzie :( ciężko mi się robi na sercu...

Pole gdzie się podziewasz,jajko już zniosłam haha :)

Ja też dołączam do grona niecierpliwych dziewczyn które chcą zobaczyć dwie krechy Poli:-)
Chyba nasza kochana koleżanka oszalała ze szczęscia i zapomniała nam się pochwalić... albo szuka możliwości zrobienia bety w szpitalu:-)

Ja za 9 dni scratching i zacznie się dziać, boję się ale już nie mogę się doczekać.

Dzień dobry dziewczynki:happy2:
Nasikalam do kanału, bo zapomniałam...poza tym miałam od dawna pierwsza możliwość,zeby sie wyspać co tez uczynilam...
Teraz ani moczu ani testu i mysle co dalej, kolezanka mi juz podała namiary gdzie kupię test, więc jak sie ogarne to sie wyprawie jak Jazon po Złote Runo...
I bardzo mnie cieszy, ze jajka chcecie znosić, w końcu to o to chodzi podobno w tym rozmnażaniu;)

reklama
Do góry