reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Byliśmy dzisiaj w sklepie, bo ja walczę, zeby mąż nie leżał, bo mam wrażenie, ze w pozycji pionowej wszystko spływa lepiej z tej rany.
Musialam wyjść ze sklepu, bo mnie na wymioty wzięło...
Maz chciał, żebyśmy na bete pojechali, ale ja twardo, ze 02.05!
Pokryjomu kupił mi test sikany i stał aż nie nasikalam...
Druga bada kreska:blink:
Czy to faktycznie moze dać mi jakaś nadzieje? A bety i tak nie mam szans jutro zrobic...
No to teraz dopiero zacznę szaleć:szok:

Pole!!!! CUUUDOWNIE!!!!!! yes yes yes!!!!! ;-) chyba w końcu uwierzysz w bąbelki co?!!!!???? :-D:tak::-D:tak::-D

i ta krecha blada ale pamiętaj że to nie jest z porannego moczu! a co dopiero będzie gdy zrobisz z porannego!!! no porażą Cię dwie grubaśne tłuste krechy!!!!! :-D

Ostatnia edycja:
Hej,

Smerfeta,
niby to prawda, czemu miałoby się nie udać, ale do mnie raczej przemawia dziś pytanie "Czemu miałoby się udać?", przecież ciągle się nie udaje.

Kasik36, przykro mi :-( Ale dobrze, że zapał Cie nie opuszcza, jeszcze trochę i się doczekasz :tak:

Pole, Ty wiesz doskonale jak to jest z tymi bólami, więc wierz tu razem z nami, a w czwartek pochwal się wysokim wynikiem bety! :tak:

Plamienia obserwuję u siebie dopiero gdzieś od roku, wcześniej może mniej uważnie obserwowałam, ale raczej nie było. Tylko ja mam plamienia różnie, czasem 2 a czasem nawet 4-5 dni. Musze zbadać progesteron i tu mam pytanie, ile dni po owulacji robiłyście badanie?

Dziś byłam u lekarza i stąd chyba taki minorowy nastrój. 1 pęcherzyk - 11mm w 7dc wyrósł... Dziś Gonal F i w czwartek monitoring. Kurcze, zawsze jakoś szybciej rosły... Jak na złość!!!

I się post przeterminował...
POLE, cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudoooooooooooooownieeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!

Strasznie się cieszę!!! Pewnie, że blada, bo dosyć szybko i po południu, nie mogła być ciemna. Ale jest!!!
I już nie ma co wątpić!!! Beta będzie tylko potwierdzeniem :tak:

Super :-D Dzieci w Ciebie też wierzą :tak:

No Dagna ja jeszcze nie wiem co mam myśleć tak mi sie kłębi pod kopula...
11 dpt, ale jeżeli była implementacja to juz 2-3 dpt, bo wtedy czułam ze cos sie tam działo.
Nie zrobiłabym tego testu, ale czuje dzisiaj jakby hiperka wracała, do tego te mdłości, więc mysle raz kozie smierć...
Jutro nie wytrzymam i bede szukać testu ciazowego na stacjach benzynowych;) Chyba są tam kurcze...

Pole, w aptece całodobowej znajdziesz testa :)
Pisałaś kiedyś, że przeczytałaś cały ten wątek... a skoro tak to powinnaś pamiętać, że Lindi też robiła szybko testy (już chyba od 9 dpt) i też wychodziły jej blade krechy :)

Smerfeta trzymam Cię za słowo, ze jutro bedzie gruba i czerwona, a nie różowa jak teraz. W sumie test robiłam z 15 minut temu, więc z porannego moczu bynajmniej nie jest...chociaż czy ja dzisiaj sikalam?;)

Yoanno no chyba masz racje, dzieci okazały sie latwowierne i zaufaly takiemu narwancowi jak ja;)

Pelna to juz nie płacz nade mną, moze cos z tego bedzie:happy2:

reklama
Jezu - jeżeli ciążę "rozdają" tym co zasłużyli to ty Pole masz ją jak w banku. Super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yoanna
- progesteron w 15 dc i 22 dc, zeby zobaczyc czy byla owul i czy byl skok.

Do góry