blueskye
Fanka BB :)
no to wieści ode mnie.
wstałam rano na betę..
w połowie drogi do łazienki taki ból brzucha ze runęłam na ziemie jak długa..lukę w pamięci mam..dobrze ze moja MAłżowina była to mnie doprowadziła do używalności..guz na głowie został...
wiec na betę już nie poszłam bo mnie krew zalała...
nie dla mnie UIU.
zadzwoniłam do antrum-po 16 mam dzwonic do doktora. dogadam sie z nim...odnosnie terminów badan...
moze pozwoli zrobic miesiac przerwy.
potem kolezanka bierze pożyczkę w pracy na 3 tyś. tą taką bezprocentowa...zbieram resztę...będę probować ivf. ostatni raz w ogóle jakakolwiek próba.
wiecej juz nie bedzie. zze wzgl finansowych i psychicznych.
po prostu się poddaję.
jutro powinnam iśc na 8godzin myc okna...200zł do zarobienia...nie wiem jak dam radę..ale muszę...
jesli chodzi o resztę-lawewndę mam obowiazkowo..kocham ją...
groszek pachnący wsiany...
stokrotki Afrykańskie z kauflandu za 3.99
i miejsca wiecej nie mam na balkonie
znaczy mam donbiczkę jedną wolną..chciałabym tam bratki...
wstałam rano na betę..
w połowie drogi do łazienki taki ból brzucha ze runęłam na ziemie jak długa..lukę w pamięci mam..dobrze ze moja MAłżowina była to mnie doprowadziła do używalności..guz na głowie został...
wiec na betę już nie poszłam bo mnie krew zalała...
nie dla mnie UIU.
zadzwoniłam do antrum-po 16 mam dzwonic do doktora. dogadam sie z nim...odnosnie terminów badan...
moze pozwoli zrobic miesiac przerwy.
potem kolezanka bierze pożyczkę w pracy na 3 tyś. tą taką bezprocentowa...zbieram resztę...będę probować ivf. ostatni raz w ogóle jakakolwiek próba.
wiecej juz nie bedzie. zze wzgl finansowych i psychicznych.
po prostu się poddaję.
jutro powinnam iśc na 8godzin myc okna...200zł do zarobienia...nie wiem jak dam radę..ale muszę...
jesli chodzi o resztę-lawewndę mam obowiazkowo..kocham ją...
groszek pachnący wsiany...
stokrotki Afrykańskie z kauflandu za 3.99
i miejsca wiecej nie mam na balkonie
znaczy mam donbiczkę jedną wolną..chciałabym tam bratki...