reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ewis na pelargonie za wcześnie podobno. Zimna Zośka to zdaje sie 15 maja.
A ja w ogóle nie lubię roślin kwitnacych w doniczkach, jakos sie nie podniecam. Trochę więc muszę pokombinowac u siebie.
Kwitnace to lubię w bukietach lub stroikach. Takie to sama dziergam.

Nie bolą mnie wymiona i nie swedzi mnie cytrynka takie bede teraz raporty Wam zdawać...

reklama
hmmm, Kasik36, zgłupiałam :baffled: Moja mama od zawsze ma begonie na północnym balkonie, bo gdzie indziej nie dawały rady, stąd wniosek, że królewska jest jakimś wyjątkiem... ale to może ona ma jakąś dziwną odmianę :confused:

A u mnie plamienie, więc @ się zbliża. Wreszcie! Kurcze, żeby tylko długi weekend nie przeszkodził... Czas wrócić do staranek.

Ja tak sobie myśle ze do środy biorę Luteine i najwyżej wtedy zrobię albo jutro rano jak mnie najdZie ochota:)

Pole: my wynajelismy juz z całym wyposażeniem:) fakt faktem jest drożej no ale cóż...jakbym miała ze wszystkim się przenosić to olaboga:p

W poniedziałek jestem umówiona do endokrynolog ciekawa jestem jak moje tsh i krzywe:/ ja się dalej kiepsko czuje i w ogóle. Powróciły mi zawroty głowy:|

Co do cycuszkow to ja miałam cyce a teraz mam cycochy małe:p

Yoanna82 a ja na północnym balkonie mam zawsze piękne pelargonie, które też lubią słońce :-) Wniosek z tego taki, że jak ktoś dobrze dba o kwiaty i ma do tego rękę to nawet na pustyni mu będą rosły ;-) Nasze forum zmierza w stronę ogrodnictwa ale to takie odwrócenie uwagi od problemu i każdej z nas się przyda :-D

reklama
Ano Pole widzisz:dry: jakieś kijowe te wyniki, jakby było mało przeciwności:-(
Ale może ostatnio tez tak było ale porf nie raczył tego sprawdzić. A ja sobie zapodam po @ lactovaginal bo mam jedno opakowanie w domu. Coś czułam że mam jakies bakterię bo moja cytrynka nie pachniała cytrynką:-p
Ale tą cytologię sprawdziłam po wizycie jak bylam w rejestracji, i zapytałam tylko Panią czy nic nie mam brac, ale dr powiedział jej że nie, Mi też mowił że dobrze jest. Ale muszę się upewnić na 100 %
A co do M to nie wiem:-(martwiłam sie 4% ale te 2 dzisiejsze i brak w ruchu A mnie podcięło:-(

Do góry