wczesniej nie mialam, bo... dwa lata temu i kolo 8 m-cy temat akurat wizyta mi przypadala na po owu i na usg wychodzilo, ze owu byla. w lipcu mialam badane wszystkie hormony i byly ok. Lekarz kazal na razie brac progesteron i na kontroli za miesiac zdecyduje co dalej. Wczesniej monitoringu nie mialam, bo nie bylo takiej potrzeby, bo testy owu byly ok, tempka ok, hormony ok, cykle regularnei nie bylo po co. A teraz taki klops. Na kontroli w marcu jesli dalej nie pęknie bąbel to wtedy pewnie mi zrobi wszystkie badania. Prolaktyny nie bralam. Nigdy nic nie bralam poza kwasem foliowym i zelazem z kwasem foliowymi castagnusem (ktory tu sie inaczej nazywa i ma mniejsza dawke).
Staram sie na razie o tym nie myslec, zobaczymy za miesiac.
moze byc tez u mnie tak, ze owu mam co iles cykli albo owu nie mam co kilka cykli i dlatego nigdy wczesniej tego nie zlapal.
A nie wiesz macku czy jest mozliwe, zeby branie teraz (po terminie, w ktorym owu byc powinna) tego progesteronu moglo owu wywolac?
Staram sie na razie o tym nie myslec, zobaczymy za miesiac.
moze byc tez u mnie tak, ze owu mam co iles cykli albo owu nie mam co kilka cykli i dlatego nigdy wczesniej tego nie zlapal.
A nie wiesz macku czy jest mozliwe, zeby branie teraz (po terminie, w ktorym owu byc powinna) tego progesteronu moglo owu wywolac?