reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
No kolezanki moje drogie z tym przesunieciem jest tak ze jesli ten cholerny katar mi sie skonczy to mam dzwonic i termin ekstra bedzie dla mnie takze wszytsko zalezy jak długo mnie bedzie meczył bo laparoskopie mozna zrobic obojętnie w który dzien ale droznosc tylko przed owulacja a teraz mam 10 dc takze mam jeszcze ok. 4-5 dni.
Pełna masz wspaniałego męza i jestem za tym ze teraz to co przezywacie to jest ciezki okres i wzajemnie sie musicie wspierac

reklama
wiecie co ja się wykończę...a więc wizyta 23 a 20stego emek zjeżdża z delegacji :baffled:
i chciałam umówić go w Bydzi i nie przyjmuja na NFZ, nawet to co Hope mi podesłałaś to powiedzieli że to prywatna placówka i za wszystko trzeba płacić...kurde zawsze coś...
dzwoniłam jeszcze raz do łodzi i błagałam panią żeby go wcisnęła do 20stego ( skłamałam że potem jedzie w delegacje za granice) powiedziala że będzie cieżko, ale że zadzwoni do labolatorium zapytać, bo to od nich zależy...

Dziewczyny, Wy to jesteście bardzo dzielne Kobietki!

Pełna, gratulacje za zalatwienie skierowania na nfz. Mnie się to nie udało, lekarze wychodzili z założenia że nie ma podstaw do podejrzewania przyczyn genetycznych i w końcu robiłam prywatnie - a 800 zł piechotą nie chodzi :-(I super, że nie musisz tak dłuo czekać. Mi mówiono,ze na nfz to czeka się kilka miesięcy. Prywatnie 10 dni - i jak to jest? Widząc twoją zdolność wpływania na innnych, jestem przekonana, że uda Ci się przesunać termin badania emka na wcześneijszy :-)

Fruit,
co jak co, ale nie przypuszczałabym, że Twoje plany popsuje KATAR :-( Ale widocznie organizm musi być w pełni zdrowy do takieo zabiegu. Obyś szybko się wykurowała. A wspaniała lektura umili czas w szpitalu :-)

Ysia, na pewno to męczące tak wiele godzin koczować w klinice, ale jesteś coraz blizej upranioneo celu. 15 pęcherzyków! Super wynik! Oj Kochana przedszkole możesz zakładać! bardzo się cieszę :-):-D

Lucy, beta spokojnie wyjdzie, bo jak rozumiem dziś 13 dp. Trzymam kciuki z całych sił &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

nawet lepiej mi się udało bo tydzień szybciej, super...
widzę że mój emek wrócił do świata zywych bo mi tu teraz dzwoni i kombinuje że mam robić HSG w Gamecie i poprosić dr żeby nam IUI zrobił w listopadzie nawet jak nie zdarzymy z wynikami genetycznymi :szok:
jestem w szoku że jednak mu się tak spieszy :szok: :-)

Pełna super!widzisz a bylas zla po wizycie. Mowilysmy ze bedzie good!
Meżulo sie spieszy to dobrze. We dwoch w akcji dacie szybko rade!
Eevlee z przedszkoem ja nie wydole, bliznieta mnie przerazaja troche czy damy rade finansowo:) ale wyksztalcenie jak co mam do przedszkola;)

reklama
hmmm widze ze twoj emek sie zawział i bardzo dobrze a moze to jest dobry pomysł zeby spróbowac jeszcze jedna IUI a noz po HSG sie uda czytałam ze wielu parom po HSG sie czesto udaje nie tylko IUI ale naturlsik :tak:

Do góry