reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
To ja zarodek bym mogła adoptowac, bo bym czekała na jego przyjście, przyzwyczajala sie, zastanawiała jak bedzie wyglądał itd
Ale, ze ktoś mi pokazuje dziecko i mówi, ze może być moje...no nie jestem widać na takim etapie.
To juz nie marudze. Widać mam kiepski dzień...

Pola masz prawo miec kiepski dzień - ja miałam rano :-) będzie dobrze <tule mocno>

reklama
12 dzień po....piersi bolą a pozatym nic.... już sama nie wiem czy iść czy czekać dalej na @ bo w sumie jak ma być to będzie a boję się kolejnego rozczarowania :( poczekam jeszcze 2 dni jak @ nie przyjdzie to w piątek pójdę na betę bo przez weekend też nie wytrzymam :)

Pełna ja od razu miałam rozmowę o in vitro ze względu na moje bardzo niskie AMH i zaawansowaną enometriozę, M ma słabe plemniki ale do in vitro jak najbardziej się nadają. Nie wiem czemu tak jest. Ja się lecze u profesora R.

12 dzień po....piersi bolą a pozatym nic.... już sama nie wiem czy iść czy czekać dalej na @ bo w sumie jak ma być to będzie a boję się kolejnego rozczarowania :( poczekam jeszcze 2 dni jak @ nie przyjdzie to w piątek pójdę na betę bo przez weekend też nie wytrzymam :)

o to mogłabyś iśc jutro na betę? a nie bierzesz duphastonu ? kochana trzymam kciuki za 2 kreski i wysoka betke &&&&&&&&&&&&&
niech się komus w końcu uda IUI co by dac nam wszystkim nadzieję :tak:

Pełna ja od razu miałam rozmowę o in vitro ze względu na moje bardzo niskie AMH i zaawansowaną enometriozę, M ma słabe plemniki ale do in vitro jak najbardziej się nadają. Nie wiem czemu tak jest. Ja się lecze u profesora R.

Myślę że u nas popłynął trochę z tymi badaniami, ale trudno, postresujemy się miesiąc i będą i tak pewnie przed ivf byśmy musieli zrobić...
no a ja czekam jeszcze na AMH, ciekawe co tam będzie :szok:
powiem wam że jak zobaczyłam że mamy tylko 4,7 mln to pomyślałam - o kur...a

Cześć

Ale widzę że się działo dzisiaj. Ja wczoraj miałam wyjście ;-) spotkałam się z koleżanką. A dzisiaj jakoś żle się czuję, coś pociągająca jestem :-) jakieś choróbsko do mnie przyszło buu.

Pełna trzymam kciuki za Was, będzie dobrze.
Lucy ja nie wytrzymałam i poszłam na bete, teraz czekam na szanowną @.

reklama
Witam moje drogie kolezanki z samego rana :)
Pełna moja droga nie stoisz w miejscu w koncu zmienilas klinike bedziesz wiedział cos wiecej w ktorym kierunku isc a wiadomo ze ze zmiana klinika wioza sie nowe badania nowe diagnozy i oczywiscie znowu czas oczekiwania niestety
Lucy uciekaj na bete szybciuto trzymam mega mocno zacisniete kciuki :tak::tak::tak::tak:
Pole jesli chodzi o adopcje to wydaje mi sie ze wiekszosc z nas nie jest na to psychicznie przygotowana dla mnie rzynajmniej to juz jest naprawde ostatecznosc jestem zdania ze kobieta zeby czuc sie kobieta musi sie spelniac jako kochana i matka a zeby spelniac sie jako matka chciałabym poprostu zajsc w ciaze nosic jego serduszko w sobie czekac i patrzec jak rosnie czuc jego ruchy dlatego wydaje mi sie ze latwiej przyszła by mi adopcje zarodka a o adopcji jeszcze nie mysle takze nie jestem na nia orzygotowana ale jak jak niestety bedzie tak ze bede musiala adoptowac dzieciotko bo nie damy rady to wiadomo ze bede potrtzebowała czasu zeby sie pogodzic z ta mysla losem i wtedy psychicznie juz bede miała inne nastawienie do tego typu działan ale mocno wierze w nas ze nie bedziemy musiła stawac przed takim dylematem obojetnie jak czy naturalsik czu IUI czy in vitro zajdziemy dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

Do góry