Hey dziewczyny
Widzę, że nie mogę tutaj tak długo nie zaglądać bo potem ciężko nadrobić zaległości.
Ewis przykro mi bardzo ale nie poddawaj się i walcz dalej.
EEvlee Az miło się czyta takie dobre wieści a suwaczek masz prześliczny, mam nadzieje że już niedługo każda z nas po kolei będzie sobie suwaczek ciązowo-serduszkowy wkleić. A fluid ki łapie ile się da
Lilonka piekny blizniaczkowy brzusio, czekam na wiecej fotek z każdego tygodnia może być jedna hi hi
Ysia musisz być dzielna i znieść te zastrzyki dasz rade bo potem czeka cię nagroda i to jaka moja droga bo wszytsko tak ladnie idzie trzymam mocno kciuki za poniedziałek a 10 komóreczek no do swietny wynik J
Kulka witam Cie serdecznie i oczywiście mam nadzieje ze IUI się powiedzie
Witaj
Hope w naszym gronie
Gizas wiadomo dlaczego tak się czujesz ale masz do tego prawo wiadomo ze przychodzi czas totalnego zrezygnowania, że nie ma się na nic ochoty ale jak zobaczysz światełko w tunelu jakas iskierka nadziei siła optymizm i chęć do walki sama przyjdzie
Pełna mi się wydaje że nie ma tego złego najważniejsze ze trafiliście do specjalisty emek zrobi badanie doktorek będzie wiedział w jakim kierunku was leczyć już mały kroczek do przodu. Tak trzymaj rób szybko badania lepiej z marszu na bieżąco
A ja moje drogie kolezanki pojechałam w poniedziałke do szpitala ale mnie nie przyjeli z powodu kataru takze moja laporo sie odsuwa dopiero mam dzownic jak katar wylecze a ten jak na złoscs staje sie coraz bardziej uciazliwy
Was nadrobic to jest nie lada wyczyn naprwde
Pole ksizki jeszcze nie zaczełam czytac zostawiam sobie na pobyt w szpitalu choc nie ukrywac ze korci bardzo aby ja zaczac czytac