reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Niestety nic nie robiliśmy na NFZ. Wszystko u nich.
Wiesz jak Cię czytam to tak jakbym czytała swoje myśli, też uważam że u nas nie ma sensu iui tym bardziej że ja nie jestem do końca zdrowa.

Ostatnia edycja:
Pełna jakie są sposoby na emkow to żadna do końca nie wie i to chyba cały urok związku. Niby wiedzieć, ale pewności żadnej.
Moze choć podnieś jego ego przez podnoszenie jego wartości w związku. Wyślij mu nieoczekiwanego smsa, ze tesknisz, ze dom bez niego pusty itd
Ja mam swoją własna metodę. Wkładam emkowi do kieszonek koszuli lisciki. Czasem miłosne, czasem żart, czasem grę słów itd
A jak Twój emek walizkowy to zawsze mu można zaaplikowac to do skarpetek, kieszeni, kanapek itd

fajny pomysł z tymi kartkami :-)
ja mam od emka zakaz mówienia że tęsknie i jest mi źle jak go nie ma... mówi że go to dołuje i że on wie ze jest mi cięzko bez niego :-) ja go podnoszę na duchu mówiąc że jest przystojny i że tak mi się podoba, hehe i takie tam...ale ostatnio mówi i co z tego jak plemniki chu...owe :angry:

fajny pomysł z tymi kartkami :-)
ja mam od emka zakaz mówienia że tęsknie i jest mi źle jak go nie ma... mówi że go to dołuje i że on wie ze jest mi cięzko bez niego :-) ja go podnoszę na duchu mówiąc że jest przystojny i że tak mi się podoba, hehe i takie tam...ale ostatnio mówi i co z tego jak plemniki chu...owe :angry:
No dla każdego co innego:sorry2:
My jesteśmy małżeństwem rozjazdowym i ja MUSZĘ mówić, ze tęsknię, bo w przeciwnym razie emek mi mówi, ze juz Go nie kocham...
U mnie tekst, ze jest przystojny by spowodował, ze chyba by sie posmarkal ze śmiechu, bo wie, ze ja na mózg llecę:nerd:
A swojemu możesz powiedzieć, ze jakiś rozdział sprawiedliwy musiał być. Wszystko co mogło być ładne w środku poszlo na jego fizis.

reklama
hehe, Pole ja zawsze mojemu mówiłam że bym chciała żeby nasze dziecko wyglądało jak on, ale charakter miało po mnie, bo obydwoje twierdzimy że ja jestem zajebista a on ma cholernie ciężki charakter :rofl2:

Do góry