reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Uuuu to moze nie dojść-nie ma co ryzykować...

my wychodzimy ,wiec zmykam-bede po obiadku po 14.00.

ale masz fajnie kochana,ze juz niedlugo zaczynacie :)ciesze sie z Tobą !!:)
a M.robi badanie nasienia czy zrobią tuz przed IUI ??

Uuuu to moze nie dojść-nie ma co ryzykować...

my wychodzimy ,wiec zmykam-bede po obiadku po 14.00.

ale masz fajnie kochana,ze juz niedlugo zaczynacie :)ciesze sie z Tobą !!:)
a M.robi badanie nasienia czy zrobią tuz przed IUI ??
:-)
Musi zrobic wczesniej.

Hej Maćku!!! menopur najtaniej dostaniesz w aptece studenckiej na Dąbrowskiego ok 100zł, za ampułkę jak ja szukałam to wszędzie indziej był po 200zł,a pregnyl mają 0k.80 zł za opakowanie, najtańszy jest w aptece magicznej na Ratajczaka ok.20zł za opakowanie w nim są trzy ampułki.
przepraszam za pomyłkę z numerem coś musiało mi się pomylić już na pamięć chodzę.

Hej Maćku!!! menopur najtaniej dostaniesz w aptece studenckiej na Dąbrowskiego ok 100zł, za ampułkę jak ja szukałam to wszędzie indziej był po 200zł,a pregnyl mają 0k.80 zł za opakowanie, najtańszy jest w aptece magicznej na Ratajczaka ok.20zł za opakowanie w nim są trzy ampułki.
przepraszam za pomyłkę z numerem coś musiało mi się pomylić już na pamięć chodzę.
Nie szkodzi. Najwazniejsze, ze trafilam:tak:

Hej dziewczyny! ja nie moge sie doczekac @....jeszcze troche musze poczekac...a potem stymulacja clo i robimy iui....no ciekawe czy witaminki podzialały na meza...jutro jedzie na badanie gragmentacji DNA plemników...wiec sie dowiemy

ASIIEK- cześc - &&&&&&&&&&&&& dal męża za wyniki:))
a Ty juz widze nogami przebierasz
tuptup.gif
zeby robić IUI :))))

Hej dziewczyny! ja nie moge sie doczekac @....jeszcze troche musze poczekac...a potem stymulacja clo i robimy iui....no ciekawe czy witaminki podzialały na meza...jutro jedzie na badanie gragmentacji DNA plemników...wiec sie dowiemy
Kciuki za Malza!:tak:

A ktore to bedzie Wasze IUI?

matko swieta!

co to jest badanie fragmentacji DNA plemnikow? Trzymam kicuki, zeby wyszlo dobrze! :) no i zeby @ przylazła w te pedy :)

reklama
No mezu jutro jedzie zawiesc armie do zbadania na wyniki czeka sie tydz :-( jest to badanie w ktorym bada sie czy plemniki sa dobrze zbudowane czy nie sa uszkodzone w srodku...to bedzie 3 IUI..probujemy do 4 a potem invitro..chyba ze sie jeszcze rozmyslimy...no w sumie to @ jak nie chce to nie musi przychodzic hehe ...to był cykl nie starankowy ale seksilismy sie czesto-gesto dla przyjemnosci hehe

Do góry