mama05
prrrryy szaaaalona :))
ASIIEK- a napisz mi kochana ile placicie za takie badanie ????????mąz robil takie podstawowe-czyli ilość i ruchliwośc to 100zl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale chodzi o to, ze jutro mam wziasc pierwszy zastrzyk...MAĆKU no to bylaby lipa;/ Tom robil badanie wlasnie w InviMedzie i na drugi dzień mial wyniki ..moze podzwon po klinikach i popytaj o terminy -my ,mimo,ze prywatna klinika,czekaliśmy 10 dni na termin....
Hej dziewczyny! ja nie moge sie doczekac @....jeszcze troche musze poczekac...a potem stymulacja clo i robimy iui....no ciekawe czy witaminki podzialały na meza...jutro jedzie na badanie gragmentacji DNA plemników...wiec sie dowiemy
No mezu jutro jedzie zawiesc armie do zbadania na wyniki czeka sie tydz :-( jest to badanie w ktorym bada sie czy plemniki sa dobrze zbudowane czy nie sa uszkodzone w srodku...to bedzie 3 IUI..probujemy do 4 a potem invitro..chyba ze sie jeszcze rozmyslimy...no w sumie to @ jak nie chce to nie musi przychodzic hehe ...to był cykl nie starankowy ale seksilismy sie czesto-gesto dla przyjemnosci hehe
Kurde tak sie zastanawiam, czy to ma sens... Mam sie stymulowac w tym cyklu clo i menopurem (ktory jest drogi i musze po niego specjalnie jechac do Poznania). A M dopiero bedzie robic badanie armii. A jak sie okaze, ze wyniki beda jeszcze gorsze, niz byly i do IUI nie dojdzie?
Po dwoch wizytach u tego lekarza do ktorego chodzi sylkabecia, sytuacja moja ulegla zmianie. Po pierwsze: wczesniej w invimedzie i citymedzie po wynikach meza mowili ze jest sporo ponizej normy jesli chodzi o predkosci, wiec bylismy nastawieni ze to problem u niego. Po badaniu na Polnej, okazalo sie ze nasienie meza jest super, bo te widelki ktore sa podawane to sa sciagane z internetu i one zawsze sa mocno zawyzone (nie uwzgledniaja wplywu srodowiska i tempa zycia), poza tym sa dla dawcy nasienia a nie dla zwyklego faceta ktory chce po prostu zaplodnic!! Jesli chodzi o mnie, to okazalo sie ze mam mniejszy lewy jajnik (jak tego popzredni lekarze mogli nie zauwazyc?!), wiec prawdopodobnie co drugi cykl jest nieaktywny. Mialam 3 razy pobierana krew w pt na Polnej, dzisiaj i jeszcze jutro. Pozniej doktor je zestawi i zobaczymy co dalej..