reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witam w 2dc:tak:
Nasze szczęście ma całe 3,5mm:). Było widać już bijące serduszko. Wszystko jest tak jak powinno.
Pobrano mi krew na toksplazmoze, grupę krwi i zrobiono badanie moczu.
Kolejna wizyta za 2 tygodnie:).
Jestem w 6tyg i 1 dniu ciąży;)
Przewidywany termin porodu około 1.10.2011.

W trakcie USG mówię do lekarza to moja fasolka?!;) hahaha
Supcio:-)

sylkabecia wydaje mi się ze każda ze staraczek pozytywnie zazdrości tobie i macku
Ale co ja?:dry:
chyba,ze ktoraś z Was robilą gdzieś indziej i poleca:))
Ja polecam ginka Sylkabeci :tak: IUI bede dopiero miala, ale na pierwszej wizycie zrobil na mnie super wrazenie. Wybierz sie do niego na wizyte, a na pewno dokladnie Ci sie przyjrzy i wypowie, czy IUI da rade :tak:
Jesli chodzi o cene to stwierdzil, ze bedzie "taniej niz na miescie" ;-)

A Invimedu nie polecam, bo mam kumpele ktora sie tam leczy i wprost nie moge uwierzyc jak oni traktuja ludzi, ktorzy zostawiaja tam tyle kasy:szok:

Mama wysłałam Ci namiary.
Tylko podaj dobry nr domu. Bo mi napisalas zle i prawie sie zgubilam;-)

reklama
MAĆKU- dziekuje Ci za polecenie gina :)) a numer domu 55-tak ???:))
a na ilu wizytach u Niego bylaś-obserwowal Ci cykl czy wywiad Mu wystarczyl??

i jak bylaś na 1-szej wizycie to dlugo czekalaś zanim weszlaś??

wiem,wiem -100 pytań do...ale...prosze o wyrozumialość :)

witam sie ze wszystkimi babkami :)

MAĆKU- dziekuje Ci za polecenie gina :)) a numer domu 55-tak ???:))
a na ilu wizytach u Niego bylaś-obserwowal Ci cykl czy wywiad Mu wystarczyl??

i jak bylaś na 1-szej wizycie to dlugo czekalaś zanim weszlaś??

wiem,wiem -100 pytań do...ale...prosze o wyrozumialość :)

witam sie ze wszystkimi babkami :)
Nr 53. Ale na plocie jest duza tablica, wiec jakos trafilam;-)

Bylam u niego dopiero raz, pod koniec cyklu. I zaraz mi rozpisalm stymulacje przed IUI w nastepnym :tak: Wiec monitoring oczywiscie bedzie.

Przyjmuje niby od 16, ale ja dotarlam juz o 15.30, a lekarz zjawil sie jakos o 15.40 i zaczal przyjmowac. Wchodzi sie w takiej kolejnosci jak przychodzi, wiec ja krotko czekalam, a i tak wpuscilam przede mna laske, z wieeeelkim brzuchem, co by sie meczyc za dlugo nie musiala;-)
A sama bylam w gabinieci ponad pol godz:tak:

MAĆKU- dziekuje-bardzo to optymistyczne co piszesz:)))
no i &&&&&&&&&&&& zaciskam za powodzenie w tym cyklu :))

ja mam dziś 3 d.c.
w tym miesiącu jeszcze podzialamy sami bo mam sporo wydatków ale w marcu pojde na wizyte do Niego:))

A STYMULKA BEDZIE CLO??

MAĆKU- dziekuje-bardzo to optymistyczne co piszesz:)))
no i &&&&&&&&&&&& zaciskam za powodzenie w tym cyklu :))

ja mam dziś 3 d.c.
w tym miesiącu jeszcze podzialamy sami bo mam sporo wydatków ale w marcu pojde na wizyte do Niego:))

A STYMULKA BEDZIE CLO??

Clo + menopur. Pozniej moze jeszcze pregnyl.

reklama
Do góry