reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
juz nie pamiętam czy miałam takie badanie, ale dobrze że działasz, a mówił coś kiedy będzie możliwe iui bo wyniki już pewnie za tydzień będą.

reklama
Po dwoch wizytach u tego lekarza do ktorego chodzi sylkabecia, sytuacja moja ulegla zmianie. Po pierwsze: wczesniej w invimedzie i citymedzie po wynikach meza mowili ze jest sporo ponizej normy jesli chodzi o predkosci, wiec bylismy nastawieni ze to problem u niego. Po badaniu na Polnej, okazalo sie ze nasienie meza jest super, bo te widelki ktore sa podawane to sa sciagane z internetu i one zawsze sa mocno zawyzone (nie uwzgledniaja wplywu srodowiska i tempa zycia), poza tym sa dla dawcy nasienia a nie dla zwyklego faceta ktory chce po prostu zaplodnic!! Jesli chodzi o mnie, to okazalo sie ze mam mniejszy lewy jajnik (jak tego popzredni lekarze mogli nie zauwazyc?!), wiec prawdopodobnie co drugi cykl jest nieaktywny. Mialam 3 razy pobierana krew w pt na Polnej, dzisiaj i jeszcze jutro. Pozniej doktor je zestawi i zobaczymy co dalej..

dobrze, ze cos sie ruszyło...matko jakie masz dziwne badania do zrobienia wogole sie na nich nie znam :szok:

Wyniki maja byc w tym tygodniu, pojade do niego juz po owulacji z wynikami ktore jeszcze dzisiaj robilam i jutro zrobie. Wtedy powie jak to wyglada no i mnie zbada czy pekl mi pecherzyk ( w pt mialam bardzo ladny 18 mm na prawym jajniku). Wtedy zadecyduje czy w nastepnym cyklu bedzie inseminacja czy bardziej szczegolowe badania no i jak bedziemy stymulowac/leczyc.

no to super, oby doszło do iui juz w następnym cyklu i zeby nic innego nie było potrzebne, może kiedyś się zejdziemy u niego!

Cześć dziewczyny
juz śpiesze z tłumaczenie bo widzę że zasiałam zamęt - chodziło mi że maćku była u tego ginka co pracuje na Polnej i jak na razie jest zadowolona

ja byłam na podglądzie po IUI i może :).... poczekamy zobaczymy:)
przystępującym do IUI życzę powodzenia:):)

Cześć dziewczyny
juz śpiesze z tłumaczenie bo widzę że zasiałam zamęt - chodziło mi że maćku była u tego ginka co pracuje na Polnej i jak na razie jest zadowolona

ja byłam na podglądzie po IUI i może :).... poczekamy zobaczymy:)
przystępującym do IUI życzę powodzenia:):)

Lopop i co dr powiedział? Pewnie,że endo piękne? Nadal mocno zaciskam kciukasy&&&&&&&&&&&&&&

reklama
NANUSIA- jak samopoczucie :)):)??

to badanie kosztuje 500zł to podstawowe u mnie tez kosztuje 100zł

ASIIEK- Ileeee
placzaca_kulka.gif
placzaca_kulka.gif
matko i córko!!
ale jak trzeba...;/

Wyniki maja byc w tym tygodniu, pojade do niego juz po owulacji z wynikami ktore jeszcze dzisiaj robilam i jutro zrobie. Wtedy powie jak to wyglada no i mnie zbada czy pekl mi pecherzyk ( w pt mialam bardzo ladny 18 mm na prawym jajniku). Wtedy zadecyduje czy w nastepnym cyklu bedzie inseminacja czy bardziej szczegolowe badania no i jak bedziemy stymulowac/leczyc.
NATUS- powodzenia!! niech sie wszystko uda!!

LOPOP- noooo &&&&&
usmiechzokularami.gif

Do góry