reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
dzięki dziewczyny to jest 6 tydzień i 2 dni. Mam takie zmienne nastroje że szok raz jestem w euforii że jest wszystko dobrze ( ostatnia ciąża zakończyła się w 6 tygodniu) a raz że coś może być nie tak.
Nanusia za te wszystkie badania dużo nie zaplaciłać. Toksoplazmozę miałam robioną w czerwcu więc chyba nie będzie konieczna, zobaczymy.

reklama
cześć babeczki -ja bylam 8 dni bez kompa,ale juz jestem...po poronieniu dzialaliśmy te 2 cykle ,ale nic z tego -wczoraj dostalam znowu @...w tym i kolejnym cyklu jeszcze podzialamy (chcialam zrobic 2 m-ce przerwy ,ale mąz mowi ,zeby dzialać) i jak w kwietniu,maju przyjdzie zwrot pitów to idziemy na IUI bo sie kurka wykończę.....

mysle o InviMedzie w Poznaniu...na 1 IUI trzeba szykować 1000zl

chyba,ze ktoraś z Was robilą gdzieś indziej i poleca:))

witam Was i ściskam :))
hej kochana:)
maćku i sylkabecia poleca pewnie klinikę przy szpitalu chyba przy polnej wtedy nie płacisz za zabieg
a nanusia może polecić śmiało Szubin tam zapłacisz tylko 650 zł
No wiesz USG to standard w ciazy chyba, a cytologii osttanio nie chcialam to zrobil teraz bo od ostatniej minal mi juz ponad rok. A piersi badal pewnie dlatego,ze mozna sie teraz przeziebic piersi i moga byc klopoty:)

Ach , zapomnialam napisac,ze mam juz karte ciazy i cala teczke dokumentow dostalam;) ( wlacznie z teczkami;) )
cena jak napisałam bardzo zwykła chyba ogólnie nie jest drogi

zmykam bo już pizza się upiekła:)

Mama ja polecam Polną przez mojego lekarza, który wypisał skierowanie nic mnie nie kosztowało. Same leki i wizyty to już jest spory wydatek.

Ostatnia edycja:
LOPOP- cześć kochana i dzieki :))
SYLKABECIA- dziekuje...mialam tam robić badanie mąża ale w koncu wybraliśmy InviMed na Szelągowskiej...

czyli Ty placilaś za wizyty u Twojego gina z Polnej a potem zabieg w szpitalu ???

NANUSIA,SYLKABECIA- tak wogole to widze,ze Wam sie udalo!!!!!!!!!!!!!!gratki kochane-jak milo!!!super,ciesze sie i życze spokojnej ,pięknej ciąży:tak::tak::tak:

LOPOP- a Macku też miala IUI ???????????????????

SYLKABECIA- kochana a napisz mi prosze w czym u Was byl "problem "???? bo u mnie jest cienkie endo i dzidzia nie ma w co sie zagniezdzić i nie wiem czy to sie kwalifikuje do IUI czy jest sens robić ....

no i jak mozesz napisz nawmiary na gina-nazwisko ,tel.zeby sie umówić..

Ty chodzilaś wczesniej też do dr Jenka tak jak ja czy to inna babeczka ??

reklama
Do góry