reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hej dziewczyny co tu tak cicho ostatnio?????
Nanusia jak po wizycie, napisz jak najszybciej!!!!
Lopop jak się czujesz masz już jakieś objawy??

Nasze szczęście ma całe 3,5mm:). Było widać już bijące serduszko. Wszystko jest tak jak powinno.
Pobrano mi krew na toksplazmoze, grupę krwi i zrobiono badanie moczu.
Kolejna wizyta za 2 tygodnie:).
Jestem w 6tyg i 1 dniu ciąży;)
Przewidywany termin porodu około 1.10.2011.

W trakcie USG mówię do lekarza to moja fasolka?!;) hahaha

Nasze szczęście ma całe 3,5mm:). Było widać już bijące serduszko. Wszystko jest tak jak powinno.

nanusia to superrrr!!!

pięknie :)

a mogę wiedzieć ile skasował???

jejku nanusia jak Ci zazdroszczę!!! super!!!! teraz ja w czwartek na wizytę i bardzo się boję tak bym chciała usłyszeć że jest wszystko dobrze.

Za USG dopochwowe, USG brzucha, badanie piersi, badanie szyjki, cytologia, badanie krwi, toksplazmoza, grupa krwi, choroby weneryczne i badanie moczu = 180zł

Chyba nie az tak duzo, bo za badanie krwi na grupe krwi i toksoplazmoze tez bym musiala dodatkowo placic.
Podstawowe badania+cytologia wyszlo 130zł

sylkabecia wydaje mi się ze każda ze staraczek pozytywnie zazdrości tobie i macku
sylkabecia będzie dobrze :)&&&&&
który to już by był tc?

nanusia czyli norma
a przecież niedawno cię badał wzdłuż i wszerz i teraz znowu:-D chyba to przez to że tak za pierwszym razem się udało:)

cześć babeczki -ja bylam 8 dni bez kompa,ale juz jestem...po poronieniu dzialaliśmy te 2 cykle ,ale nic z tego -wczoraj dostalam znowu @...w tym i kolejnym cyklu jeszcze podzialamy (chcialam zrobic 2 m-ce przerwy ,ale mąz mowi ,zeby dzialać) i jak w kwietniu,maju przyjdzie zwrot pitów to idziemy na IUI bo sie kurka wykończę.....

mysle o InviMedzie w Poznaniu...na 1 IUI trzeba szykować 1000zl

chyba,ze ktoraś z Was robilą gdzieś indziej i poleca:))

witam Was i ściskam :))

reklama
sylkabecia wydaje mi się ze każda ze staraczek pozytywnie zazdrości tobie i macku
sylkabecia będzie dobrze :)&&&&&
który to już by był tc?

nanusia czyli norma
a przecież niedawno cię badał wzdłuż i wszerz i teraz znowu:-D chyba to przez to że tak za pierwszym razem się udało:)

No wiesz USG to standard w ciazy chyba, a cytologii osttanio nie chcialam to zrobil teraz bo od ostatniej minal mi juz ponad rok. A piersi badal pewnie dlatego,ze mozna sie teraz przeziebic piersi i moga byc klopoty:)

Ach , zapomnialam napisac,ze mam juz karte ciazy i cala teczke dokumentow dostalam;) ( wlacznie z teczkami;) )

Do góry