ja bym najlepiej nie przyjechała no ale wiesz potem może powiedzieć że zlewasz i nie zalezy i po co zostawiac nie miłe wrażenieTez mi sie wydaje, ze on tak nie powie, ale , no wlasnie zawsze jest to ale
reklama
Oj dziewczyny ja już nie mogę wytrzymać jutro jadę na betę dwa dni wcześniej już nic nie zmieni a ja przestanę świrować, pozdrawiam Was gorąco!!!! i trzymam &&&&&&& za pozytywy!!!!!
mocno zaciskam kciuki!!!
a ja z rana zrobie sikanca, zobaczymy czy chociaz slaba krecha sie pojawi, a popoludniu wizyta u gina, a potem byle do @.
Sylkabecia, trzymam kciuki za wysoka bete.
nanusia nie stresuj sie bedzie dobrze! trzymam kciuki!!!
Ja juz zaczynam swirowac od tego czekania. Nawet chcialam dzis isc zrobic bete, ale chcialam miec dzis wynik. NO ale zadzwonilam do jednego z laboratorium i powiedzieli,ze jakbym do 13tej oddala krew to wynik bylby dzis, a tak to dopiero jutro, wiec sobie odpuscilam, bo pewnie noc bym miala nie przespana.
Jutro wizyta u gina, ciekawa jestem co powie? czy dobierze mi nadzieję?!
kto wie a moze to dobry znak :-)
sylkabecia
Fanka BB :)
Nanusia jak tam test????
pysiolina86
Zaciekawiona BB
Dziewczyny myślicie ze jak pojadę na betę 10 dnia po IUI to już wyjdzie coś?
sylkabecia
Pysiolina ja mam 11 dzień po iui i dzisiaj idę bo juz nie wytrzymam!!!
jeśli miałeś pregnyl to do 10dni on sie utrzymuje w organizmie tak mówi doktorek.
jeśli miałeś pregnyl to do 10dni on sie utrzymuje w organizmie tak mówi doktorek.
pysiolina86
Zaciekawiona BB
Sylkabecia no własnie miałam Pregnyl ale wydaje mi się ze gin mówił ze beta hcg juz po 10 dniach mozna zrobić ale może mi się przesłyszało, chyba nie wytrzymam do przyszłego tygodnia więc pójde w czwartek zobaczymy najwyżej powtórze za kilka dni.
chociaz dziś to ne czuje się dobrze boli mnie brzuchol tak dziwnie
chociaz dziś to ne czuje się dobrze boli mnie brzuchol tak dziwnie
reklama
sylkabecia
w czwartek to juz spokojnie wyjdzie oby beta wysoko &&&&&&
Podziel się: