reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
wspolczuje Wam tego czekania....mi jakos szybko czas zleciał od iui do @ moze dlatego, ze sie kompletnie nie nastawiałm,....jakos czułam ze sie nie udało....teraz mamy przerwe, wlasnie dzisiaj przylazła@...trzymam za Was kciuki, bede Was podczytywac

wspolczuje Wam tego czekania....mi jakos szybko czas zleciał od iui do @ moze dlatego, ze sie kompletnie nie nastawiałm,....jakos czułam ze sie nie udało....teraz mamy przerwe, wlasnie dzisiaj przylazła@...trzymam za Was kciuki, bede Was podczytywac
czemu ona przylazła...???
Przerwa często pomaga!!
Ja ten cykl też sobie odpuściłam...nie mam już siły...

nanusia mam też takie same objawy, ja jadę w czwartek na betę
byle do czwartku!!
Trzymam kciuki&&&&&&&&&&&

witam
ja jestem po 3 nieudanych IUI (2 razy nie pękł PG) Teraz mam laparo. 1 IUI miałam w salve, 2 następne u dr bielaka (wszystko w lodzi) a teraz znow wracam do salve. trochę się boję, że nasienie mojego męża jest słabe do IUI- 15 mln/ml w całym ejakulacie 68 mln, ruch 29, morfologia 7 % żywtoność 58 %. Jak kwestia nasienia wygląda u Waszych partnerrów?
no mój ma dobre wyniki i u mnie też dobrze póki co jestem po 1 nieudanej IUI
mój M ma lepsze wskaźniki we wszystkich parametrach które wymieniłaś ale i tak nie jestem w ciąży więc to o niczym nie świadczy słuchaj a co na to lekarz z salve???
Dziewczyny macie juz jakies objawy?
Mnie pobolewaja od czasu do czasu jajniki, no i od wczoraj jakies takie napuchniete piersi mi sie zrobily i przy dotyku mam wrazliwe sutki.
Ach, niech juz bedzie 21szy, to chociaz bede wiedziala na czym stoje.

P.S. Znowu mam goraczke, nie wiem co moge brac, zeby ewentulnie nie zaszkodzis ewentualnej ciazy
to dobry znak wiesz to może nie być gorączka tylko mozesz być tą osobą jedna na milion co tak reaguje na zagnieżdżenie:)
powodzenia:):p)&&&&&

Tak we wtorek jadę na kontrolę, boje się,ża gin pozbawi mnie złudzeń, ale co zrobić.
Myślę o tym by z rana we wtorek zrobi test,ale nie wiem czy wogole cos wyjdzie i nie bedzie za wczesnie.

Witajcie kochane!!!
Tak podczytuję was troszke bo sama zdecydowałam sie na IUI, ale jeszcze wszystko przede mną. Zobaczymy jak to wyjdzie. Powiem szczerze ze dziwi mnie to ze wyszukujecie sie objawów ciązy zaraz po zapłodnieniu, mój lekarz mi zawsze powtarzał, ze pierwsze ( jakiekolwiek) objawy sa "widoczne" dopiero po 6 tyg ciązy, wiec wszystkie wymioty, zawroty głowy i takie tam odpadaja przed stwierdzeniem ciązy, natomiast bóle jajników, jakies tam inne sluzy i bolące cycki mogą zwiastować @, mowił równiez, ze każdy cykl u kobiety jest inny i ze nie zawsze wystepuja te objawy i dlatego to co nie pojawia sie u nas zawsze traktujemy jako objaw ewentualnej ciązy. Ja juz sie staram o maleństwo prawie 8 lat i powiem wam szczerze, ze i tak podświadomie bardzo długo najmniejsze szmery traktowałam jako objaw ciązy CO MIESIAC, ale stwierdziłam juz od jakiegos czasu ze nie ma sensu sie nakrecac, bo pozniej rozczarowanie BAAARRRDDZZZOOO boli:(
Trzymam za was kciukasy!!!!!!!

reklama
czemu ona przylazła...???
Przerwa często pomaga!!
Ja ten cykl też sobie odpuściłam...nie mam już siły...

byle do czwartku!!
Trzymam kciuki&&&&&&&&&&&

widzisz wikula tak to juz jest....odpoczywamy od staran a ja ten czas wykorzystuje na zgubienie zbednych kg...i jak zobaczyłam pierwsze efekty to teraz na tym sie skupiam i jest mi o wiele lzej...,mniej mysle o kolejnych staraniach
mocno trzymam za Was kciuki dziewczyny :tak:

Do góry