reklama
jejujejujeju...super!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-)kochana jestes w ciazy!!!!! super !!witam was!!!! odebrałam wczoraj wynik bety 12,6, doktorek powiedział że bardzo dobrze mam brac leki jak dotychczas i w poniedziałek powtórzyć betę czy ładnie rośnie. Chyba zwariuję do poniedziałku!!!!
to było 1 iui bo juz nie pamietam?
sylkabecia
Fanka BB :)
to było drugie iui pierwsze tez sie udało lecz w 6 tygodniu miałam zabieg ciąża obumarła, więc jeżeli w poniedziałek będzie ok to i tak bedę drżała do 12 tygodnia.
sylkabecia
Fanka BB :)
święta racja!!
hm no mi chociaż powiedział że są duże szanse na sukces to znaczy że miałam bardzo duże endo to już mógł tak powiedzieć bo przy IUI miałam wtedy 9mm a przy badaniu coś w okolicach 18 więc sporo no ale wiesz...
nie nastawiaj się masz rację powodzenia w wstrzymanie się od robienia testów![]()
Lapop, no mi nic takiego nie powiedział. Oprócz tego że błona ładna, a miała około13mm z tego co pamiętam.
Okresu nie ma. Czuje sie dziwnie, ból brzucha mija i sie pojawia. Piersi mam napuchniete i strasznie bola.
Dziewczyny, cwicze wytrzymalosc, hehe. Dzis juz chcialam poleciec na bete, ale sie powstrzymalam, a jakwraalam z pracy to juz skrecalam w strone apteki, ale zrezygnowalam, nie wiem ile jeszcze pociagne, hehe
witam was!!!! odebrałam wczoraj wynik bety 12,6, doktorek powiedział że bardzo dobrze mam brac leki jak dotychczas i w poniedziałek powtórzyć betę czy ładnie rośnie. Chyba zwariuję do poniedziałku!!!!
Kurcze, super. Zycze teraz aby w poniedziale betka ładnie przyrosla.
wiesz może dlatego że ja co cykl tak jeżdziłam do niego i w końcu nie wytrzymałam i zapytałam wprost o endoLapop, no mi nic takiego nie powiedział. Oprócz tego że błona ładna, a miała około13mm z tego co pamiętam.
Okresu nie ma. Czuje sie dziwnie, ból brzucha mija i sie pojawia. Piersi mam napuchniete i strasznie bola.
Dziewczyny, cwicze wytrzymalosc, hehe. Dzis juz chcialam poleciec na bete, ale sie powstrzymalam, a jakwraalam z pracy to juz skrecalam w strone apteki, ale zrezygnowalam, nie wiem ile jeszcze pociagne, hehe![]()
za pierwszym razem też tak mi powiedział
sylkabecia gratki
reklama
wiesz może dlatego że ja co cykl tak jeżdziłam do niego i w końcu nie wytrzymałam i zapytałam wprost o endo
za pierwszym razem też tak mi powiedział
sylkabecia gratki![]()
powiedzial jeszcez,ze jakby blona byla nie ladna, to by szans nie bylo a tak, czeka na wiescie smskiem
Postaram si do niedzieli nie robic testów, bo teoretycznie od 6 miesiecy okres mam od 24 dni do 31 ( ostatni cykl).
Dziś jest 27dc, wiec w niedziele bedzie równe 31d, wiec w tedy juz powinno byc pewne
Podziel się: