reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
witam was!!!! odebrałam wczoraj wynik bety 12,6, doktorek powiedział że bardzo dobrze mam brac leki jak dotychczas i w poniedziałek powtórzyć betę czy ładnie rośnie. Chyba zwariuję do poniedziałku!!!!
jejujejujeju...super!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-)kochana jestes w ciazy!!!!! super !!
to było 1 iui bo juz nie pamietam?

to było drugie iui pierwsze tez sie udało lecz w 6 tygodniu miałam zabieg ciąża obumarła, więc jeżeli w poniedziałek będzie ok to i tak bedę drżała do 12 tygodnia.

hm no mi chociaż powiedział że są duże szanse na sukces to znaczy że miałam bardzo duże endo to już mógł tak powiedzieć bo przy IUI miałam wtedy 9mm a przy badaniu coś w okolicach 18 więc sporo no ale wiesz...
nie nastawiaj się masz rację powodzenia w wstrzymanie się od robienia testów:):)

Lapop, no mi nic takiego nie powiedział. Oprócz tego że błona ładna, a miała około13mm z tego co pamiętam.
Okresu nie ma. Czuje sie dziwnie, ból brzucha mija i sie pojawia. Piersi mam napuchniete i strasznie bola.

Dziewczyny, cwicze wytrzymalosc, hehe. Dzis juz chcialam poleciec na bete, ale sie powstrzymalam, a jakwraalam z pracy to juz skrecalam w strone apteki, ale zrezygnowalam, nie wiem ile jeszcze pociagne, hehe;)

Lapop, no mi nic takiego nie powiedział. Oprócz tego że błona ładna, a miała około13mm z tego co pamiętam.
Okresu nie ma. Czuje sie dziwnie, ból brzucha mija i sie pojawia. Piersi mam napuchniete i strasznie bola.

Dziewczyny, cwicze wytrzymalosc, hehe. Dzis juz chcialam poleciec na bete, ale sie powstrzymalam, a jakwraalam z pracy to juz skrecalam w strone apteki, ale zrezygnowalam, nie wiem ile jeszcze pociagne, hehe;)
wiesz może dlatego że ja co cykl tak jeżdziłam do niego i w końcu nie wytrzymałam i zapytałam wprost o endo
za pierwszym razem też tak mi powiedział

sylkabecia gratki :):):):)

reklama
wiesz może dlatego że ja co cykl tak jeżdziłam do niego i w końcu nie wytrzymałam i zapytałam wprost o endo
za pierwszym razem też tak mi powiedział

sylkabecia gratki :):):):)

powiedzial jeszcez,ze jakby blona byla nie ladna, to by szans nie bylo a tak, czeka na wiescie smskiem;)

Postaram si do niedzieli nie robic testów, bo teoretycznie od 6 miesiecy okres mam od 24 dni do 31 ( ostatni cykl).
Dziś jest 27dc, wiec w niedziele bedzie równe 31d, wiec w tedy juz powinno byc pewne

Do góry