reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
jak będzie to się okaze nie nastawiam się na sukces bo to pierwsze podejscie, gin dał 15%-20% szans a my jakos nie mamy szczęscia do tych spraw a jeszcze ten cykl jakiś taki dziwny.

w kazdym razie nie dziękuje :)

sylkabecia i jak beta?

Ja rano zrobilam sikanca, ale test byl wadliwy - to chyba jakies fatum:)

Jestem po wizycie u gina, juz wiem po co ona wogole byla, a wiec aby stwierdzic, ze nie ma zadnych "patologii" czyli torbieli i czy blona dobrze wyglada. A wiec blona jest ok, a w leweym jajniku podobno jakis pecherzyk jest, ale podobno sie wchlonie i w niczym nie przeszkadza.

Dzis od poludnia czuje podbrzusze jak na okres, ale to troche zawczesnie by bylo. Poza tym caly czas obserwuje piersi bo zrobilo mi sie strasznie duzo brodawek jak nigdy. Nie nastawiam sie na sukces, ale nie chce sie zalamywac, wiec szukam w swoim ciele jakis pozytywnych objawów.;)
Kurcze ja juz swiruje.

Aha, gin powiedzial mi,ze do 13tego dnia po IUI nie ma co testowac a ni robi bety, bo caly czas utrzymuje sie progesteron z luteiny,, wiec testy moga byc przeklamane.
Ja dzis postanowilam,ze nie bede testowac no chyba,ze wciagu tygodnia nie pojawi sie @. Ale czy ja tyle wytrzymam?!

sylkabecia i jak beta?

Ja rano zrobilam sikanca, ale test byl wadliwy - to chyba jakies fatum:)

Jestem po wizycie u gina, juz wiem po co ona wogole byla, a wiec aby stwierdzic, ze nie ma zadnych "patologii" czyli torbieli i czy blona dobrze wyglada. A wiec blona jest ok, a w leweym jajniku podobno jakis pecherzyk jest, ale podobno sie wchlonie i w niczym nie przeszkadza.

Dzis od poludnia czuje podbrzusze jak na okres, ale to troche zawczesnie by bylo. Poza tym caly czas obserwuje piersi bo zrobilo mi sie strasznie duzo brodawek jak nigdy. Nie nastawiam sie na sukces, ale nie chce sie zalamywac, wiec szukam w swoim ciele jakis pozytywnych objawów.;)
Kurcze ja juz swiruje.

Aha, gin powiedzial mi,ze do 13tego dnia po IUI nie ma co testowac a ni robi bety, bo caly czas utrzymuje sie progesteron z luteiny,, wiec testy moga byc przeklamane.
Ja dzis postanowilam,ze nie bede testowac no chyba,ze wciagu tygodnia nie pojawi sie @. Ale czy ja tyle wytrzymam?!
hm no mi chociaż powiedział że są duże szanse na sukces to znaczy że miałam bardzo duże endo to już mógł tak powiedzieć bo przy IUI miałam wtedy 9mm a przy badaniu coś w okolicach 18 więc sporo no ale wiesz...
nie nastawiaj się masz rację powodzenia w wstrzymanie się od robienia testów:):)

oj napewno bedzie ciezko wytrzymac..ale dasz rade..najlepiej zajmij sie czyms innym...ja teraz skupiam sie na diecie i powiem Wam ze mi to pomaga...my sie teraz nie starmy wiec wiec wogole nie mysle o cyklu hii no ale moze w przyszłym cyklu juz nie bedzie tak lekko..poki co prawie co noc snia mi sie dzieci hehe oj ta nasza psychika

witam was!!!! odebrałam wczoraj wynik bety 12,6, doktorek powiedział że bardzo dobrze mam brac leki jak dotychczas i w poniedziałek powtórzyć betę czy ładnie rośnie. Chyba zwariuję do poniedziałku!!!!

witam was!!!! odebrałam wczoraj wynik bety 12,6, doktorek powiedział że bardzo dobrze mam brac leki jak dotychczas i w poniedziałek powtórzyć betę czy ładnie rośnie. Chyba zwariuję do poniedziałku!!!!

Kochana czy to znaczy ze jesteś w ciązy?:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
jejciu trzymam wszystkie palce&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
az zaspiewam z radości tralalala...:-D
buziaki i tzrymam zeby rosłoooooo

reklama
Do góry