wiem ja staram się prawie 5 lat i już wcale a wlaściwie od bardzo długiego czasu gdzieś 2 lat nie szukam żadnych objawówWitajcie kochane!!!
Tak podczytuję was troszke bo sama zdecydowałam sie na IUI, ale jeszcze wszystko przede mną. Zobaczymy jak to wyjdzie. Powiem szczerze ze dziwi mnie to ze wyszukujecie sie objawów ciązy zaraz po zapłodnieniu, mój lekarz mi zawsze powtarzał, ze pierwsze ( jakiekolwiek) objawy sa "widoczne" dopiero po 6 tyg ciązy, wiec wszystkie wymioty, zawroty głowy i takie tam odpadaja przed stwierdzeniem ciązy, natomiast bóle jajników, jakies tam inne sluzy i bolące cycki mogą zwiastować @, mowił równiez, ze każdy cykl u kobiety jest inny i ze nie zawsze wystepuja te objawy i dlatego to co nie pojawia sie u nas zawsze traktujemy jako objaw ewentualnej ciązy. Ja juz sie staram o maleństwo prawie 8 lat i powiem wam szczerze, ze i tak podświadomie bardzo długo najmniejsze szmery traktowałam jako objaw ciązy CO MIESIAC, ale stwierdziłam juz od jakiegos czasu ze nie ma sensu sie nakrecac, bo pozniej rozczarowanie BAAARRRDDZZZOOO boli![]()
Trzymam za was kciukasy!!!!!!!
dla mnie objawem będzie brak miesiączki
trzymam za udane IUI