Agnieszka18123
Zaciekawiona BB
Udało się finalnie ?Ja dwa razy robiłam sikańca, kolejne 4 razy czekałam grzecznie 14 dni do bety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Udało się finalnie ?Ja dwa razy robiłam sikańca, kolejne 4 razy czekałam grzecznie 14 dni do bety
Woooow gratuluję to napawa nadziejaU mnie 17 dni po była biel vizira. Dopiero beta pokazała wynik 7 czyli ciaze
W sensie czy po IUI czy inne procedury ?Udało się finalnie ?
Ja robilam betę 12dpo, ale wcześniej tez testowanka, jakbym mogła to bym i po ścianach sikałaSpokojnie, jutro już czwartek, a pt sob ndz szybko leci - jak to weekend!
A w poniedziałek już chyba można coś spróbować
Może dziewczyny nam podpowiedzą której najwcześniej wyszło testowanie? Ile dpo się pojawiał cień cienia? Bo nie wierzę, że wszystkie takie przykładne i czekały do 14dpo i grzecznie maszerowały na betę...
I 12dpo wyszła już beta?Ja robilam betę 12dpo, ale wcześniej tez testowanka, jakbym mogła to bym i po ścianach sikała
Inseminacja niestety nieUdało się finalnie ?
U mnie 4 iui nieudane, dopiero ivfI 12dpo wyszła już beta?
Aaaah, ok Myślałam, że mówiłaś już o tym ostatnim pozytywnym testowaniu i 12 dni po już coś byłoU mnie 4 iui nieudane, dopiero ivf
przy ivf, pozytywna beta była 7dptAaaah, ok Myślałam, że mówiłaś już o tym ostatnim pozytywnym testowaniu i 12 dni po już coś było
Ja się przyznaje bez bicia, przy pierwszej robiłam 10 dnia, ale wtedy mi wyszedł jeszcze cień Ovitrelle, przy drugiej 14 dnia, przy trzeciej nawet 15 dni po - najpierw test i od razu jazda na betęSpokojnie, jutro już czwartek, a pt sob ndz szybko leci - jak to weekend!
A w poniedziałek już chyba można coś spróbować
Może dziewczyny nam podpowiedzą której najwcześniej wyszło testowanie? Ile dpo się pojawiał cień cienia? Bo nie wierzę, że wszystkie takie przykładne i czekały do 14dpo i grzecznie maszerowały na betę...