reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Czy możecie spojrzeć na wyniki nasienia po preparatyce? Jestem po 1 IUI 4 dzien i zaczynam się nieco stresować bo.pojawil się jednorazowo brązowy śluz z taką jakby widoczną nitką 🙆, nie znam się na parametrach a lekarz na zadane pytanie jakie są wg niego wyniki odpowiedział "macie wszystko na kartce" ;/ owu stymulowana ovitrelle, wyhodowane 2 pecherzyki, ktore pekly w dniu IUI.
Aaaa i jeszcze co do badań to też nie jest tak, że robią IUI z byle jakimi wynikami. Muszą być zachowane odpowiednie normy, bo inaczej nie miałoby to sensu. Nie nakręcaj się, bo już po wszystkim i zostało Ci tylko czekać z pozytywnym myśleniem 🙂

reklama
Nie ma co gdybać na zapas, wszystko na pewno jest dobrze i myśl pozytywnie. Plamienia mogą występować nawet całą ciąże, a dopóki nie ma żywej krwi to nie ma się co martwić. Stres w niczym Ci nie pomoże, więc głowa do góry ✊🍀🙂
Dziekuje za mile słowa ❤️, ciężki dzień za mną (emocjonalnie), nie umiem się odnaleźć w sytuacji na którą nie mam wpływu .. zazwyczaj kontroluje wszystko na bieżąco 😉

Dziekuje za mile słowa ❤️, ciężki dzień za mną (emocjonalnie), nie umiem się odnaleźć w sytuacji na którą nie mam wpływu .. zazwyczaj kontroluje wszystko na bieżąco 😉
Rozumiem Cię doskonale, ale jakoś musisz zająć głowę. Życzę Ci z całego serca żeby się udało, a uwierz mi jak się uda to już nic nie będziesz miała poukładanego 🤷‍♀️😉😁

Aaaa i jeszcze co do badań to też nie jest tak, że robią IUI z byle jakimi wynikami. Muszą być zachowane odpowiednie normy, bo inaczej nie miałoby to sensu. Nie nakręcaj się, bo już po wszystkim i zostało Ci tylko czekać z pozytywnym myśleniem 🙂
Masz rację!! Jeszcze raz dziękuję.. najbliżsi tez mi to mówią ale przeczytać to samo od doświadczonej - tym samym - to zupełnie inna sprawa 🌹❤️

Rozumiem Cię doskonale, ale jakoś musisz zająć głowę. Życzę Ci z całego serca żeby się udało, a uwierz mi jak się uda to już nie będziesz miała poukładanego 🤷‍♀️😉😁
To rzeczywiście prawda, oby nam wszystkim sie udało 🤗☺️ przeczytałam dzisiaj prawie wszystko na forum i uważam, że każda z nas zasługuje juz na upragnione dzieciątko. A wtedy już niech się dzieje wola nieba heh

To rzeczywiście prawda, oby nam wszystkim sie udało 🤗☺️ przeczytałam dzisiaj prawie wszystko na forum i uważam, że każda z nas zasługuje juz na upragnione dzieciątko. A wtedy już niech się dzieje wola nieba heh
Wszystkim na pewno się uda, jak nie prędzej to później. Najważniejsze to żeby pomimo tych wszystkich przeszkód się nie poddawać 💪
A kiedy beta? To wpisze w kalendarz…

reklama
Do góry