Aaaa i jeszcze co do badań to też nie jest tak, że robią IUI z byle jakimi wynikami. Muszą być zachowane odpowiednie normy, bo inaczej nie miałoby to sensu. Nie nakręcaj się, bo już po wszystkim i zostało Ci tylko czekać z pozytywnym myśleniemCzy możecie spojrzeć na wyniki nasienia po preparatyce? Jestem po 1 IUI 4 dzien i zaczynam się nieco stresować bo.pojawil się jednorazowo brązowy śluz z taką jakby widoczną nitką , nie znam się na parametrach a lekarz na zadane pytanie jakie są wg niego wyniki odpowiedział "macie wszystko na kartce" ;/ owu stymulowana ovitrelle, wyhodowane 2 pecherzyki, ktore pekly w dniu IUI.
reklama
Agnieszka18123
Zaciekawiona BB
Dziekuje za mile słowa , ciężki dzień za mną (emocjonalnie), nie umiem się odnaleźć w sytuacji na którą nie mam wpływu .. zazwyczaj kontroluje wszystko na bieżącoNie ma co gdybać na zapas, wszystko na pewno jest dobrze i myśl pozytywnie. Plamienia mogą występować nawet całą ciąże, a dopóki nie ma żywej krwi to nie ma się co martwić. Stres w niczym Ci nie pomoże, więc głowa do góry
Rozumiem Cię doskonale, ale jakoś musisz zająć głowę. Życzę Ci z całego serca żeby się udało, a uwierz mi jak się uda to już nic nie będziesz miała poukładanegoDziekuje za mile słowa , ciężki dzień za mną (emocjonalnie), nie umiem się odnaleźć w sytuacji na którą nie mam wpływu .. zazwyczaj kontroluje wszystko na bieżąco
Agnieszka18123
Zaciekawiona BB
Masz rację!! Jeszcze raz dziękuję.. najbliżsi tez mi to mówią ale przeczytać to samo od doświadczonej - tym samym - to zupełnie inna sprawaAaaa i jeszcze co do badań to też nie jest tak, że robią IUI z byle jakimi wynikami. Muszą być zachowane odpowiednie normy, bo inaczej nie miałoby to sensu. Nie nakręcaj się, bo już po wszystkim i zostało Ci tylko czekać z pozytywnym myśleniem
Agnieszka18123
Zaciekawiona BB
To rzeczywiście prawda, oby nam wszystkim sie udało przeczytałam dzisiaj prawie wszystko na forum i uważam, że każda z nas zasługuje juz na upragnione dzieciątko. A wtedy już niech się dzieje wola nieba hehRozumiem Cię doskonale, ale jakoś musisz zająć głowę. Życzę Ci z całego serca żeby się udało, a uwierz mi jak się uda to już nie będziesz miała poukładanego
Nie ma sprawy Tutaj zawsze możesz liczyć na wsparcie i w razie potrzeby kopniaki wMasz rację!! Jeszcze raz dziękuję.. najbliżsi tez mi to mówią ale przeczytać to samo od doświadczonej - tym samym - to zupełnie inna sprawa
Agnieszka18123
Zaciekawiona BB
O tak poproszę bardzo mi pomogłaś! Naprawdę dziękujęNie ma sprawy Tutaj zawsze możesz liczyć na wsparcie i w razie potrzeby kopniaki w
Wszystkim na pewno się uda, jak nie prędzej to później. Najważniejsze to żeby pomimo tych wszystkich przeszkód się nie poddawaćTo rzeczywiście prawda, oby nam wszystkim sie udało przeczytałam dzisiaj prawie wszystko na forum i uważam, że każda z nas zasługuje juz na upragnione dzieciątko. A wtedy już niech się dzieje wola nieba heh
A kiedy beta? To wpisze w kalendarz…
Agnieszka18123
Zaciekawiona BB
Betę mam 9.11 , na pewno będę z Wami i dam znać jaki wyszedł mi wynikWszystkim na pewno się uda, jak nie prędzej to później. Najważniejsze to żeby pomimo tych wszystkich przeszkód się nie poddawać
A kiedy beta? To wpisze w kalendarz…
reklama
To mamy dwa testowania w jeden dzień… Będą emocje i na pewno będziemy przypominać, że mocno trzymamy kciukiBetę mam 9.11 , na pewno będę z Wami i dam znać jaki wyszedł mi wynik
Podziel się: