Hankaa
Fanka BB :)
na pewno nie jest to zastrzyk teraz życzę wysokich przyrostów gratulujęZastrzyk tak samo jak transfer 3.09
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na pewno nie jest to zastrzyk teraz życzę wysokich przyrostów gratulujęZastrzyk tak samo jak transfer 3.09
Na pewno nie jest to już zastrzyk Teraz trzymamy kciuki za piękne przyrostyZastrzyk tak samo jak transfer 3.09
Ja jak mialam pozostałości po zastrzyku to 7 lub 10 dni po zastrzyku bete byla np ok 2 wiec uwierzSerio myślicie ze to nie zastrzyk? Jakoś nie mogę w to uwierzyć chyba w jakimś szoku jestem
Dziękuję za wszystkie kciuki i trzymajcie je dalej w środę powtórka
Dajesz mi nadziejęJa jak mialam pozostałości po zastrzyku to 7 lub 10 dni po zastrzyku bete byla np ok 2 wiec uwierz
Kochana gratulacje!!!!! Miałam dobre przeczucia!!Beta 56,8 mlu/ml myślicie ze to może być jeszcze zastrzyk?
Ja tez muszę za to się zabrać, już mały kartonik mam odłożony. Niektóre ciuszki w ogóle nie miał ubranych ale znowu by się przydał przegląd szafy Jaki rozmiar nosi Stasiu już ? U nas Mały ma 68 jeszcze w niektóre 62 się mieści. Ale już cieplejsze rzeczy na zimę kupuje 74 Miałam już wcześniej ciuszki ale wiadomo zawsze coś wpadnie w okoOjj to fakt, właśnie dzisiaj robiłam porządek w szafie i odłożyłam całe odłoży za małych ciuszków
Nie dziękuję niech mój cud trwaKochana gratulacje!!!!! Miałam dobre przeczucia!!
Haha To droga ta beta byłaAle żadna z Was nie ma mandatu jak jechała na betę My po pozytywnym teście jak jechaliśmy to dostaliśmy 2 stówy Jest zalaminowany na pamiątkę
Ja też myślę, że to już na pewno nie zastrzyk Trzymam kciuki teraz za przyrostyBeta 56,8 mlu/ml myślicie ze to może być jeszcze zastrzyk?