Hankaa
Fanka BB :)
Trzymam kciukiTo czekanie jest najgorsze wynik do 18 ma być osiwieje do tego czasu a jeszcze stwierdziłam że dzisiaj żadnego testu nie robię i teraz żałuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiTo czekanie jest najgorsze wynik do 18 ma być osiwieje do tego czasu a jeszcze stwierdziłam że dzisiaj żadnego testu nie robię i teraz żałuję
Miałam identycznie... aż mnie trzęsło z nerwów i w końcu otwarcie tej pięknej bety.. wylam jak bóbr przyrosty to samo...Skąd my to znamy hehe. Ale nie masz wyjścia trzeba czekać za to moment odczytania wyniku dla mnie był najgorszy stres taki że na zawał prawie zeszłam, serio. Nigdy więcej takiego stresu. Czuję że u Ciebie będzie ładna beta
Ja tak samo wyłam i mi tak łzy leciały ze nie umiałam tego powstrzymac, co całkiem do mnie niepodobneMiałam identycznie... aż mnie trzęsło z nerwów i w końcu otwarcie tej pięknej bety.. wylam jak bóbr przyrosty to samo...
Dokładnie, a jak dzwoniłam do męża to nie mogłam się wysłowić z tego ryku to samo było po pierwszych prenatalnych bo nie mógł wejść ze mną.. myślał że coś złego się stało a ja wyłam tak że nie mogłam się uspokoić i nic powiedzieć a na koniec jak usłyszałam na sali przy CC płacz małego... o wtedy to był ryk, snastazjolog mnie głaskała po głowie i ręce a to po prostu łzy szczęścia.Ja tak samo wyłam i mi tak łzy leciały ze nie umiałam tego powstrzymac, co całkiem do mnie niepodobne
Ja tak samo wyłam i mi tak łzy leciały ze nie umiałam tego powstrzymac, co całkiem do mnie niepodobne
Miałam identycznie... aż mnie trzęsło z nerwów i w końcu otwarcie tej pięknej bety.. wylam jak bóbr przyrosty to samo...
Dokładnie, a jak dzwoniłam do męża to nie mogłam się wysłowić z tego ryku to samo było po pierwszych prenatalnych bo nie mógł wejść ze mną.. myślał że coś złego się stało a ja wyłam tak że nie mogłam się uspokoić i nic powiedzieć a na koniec jak usłyszałam na sali przy CC płacz małego... o wtedy to był ryk, snastazjolog mnie głaskała po głowie i ręce a to po prostu łzy szczęścia.
ile dni po zastrzyku? Piękna betaBeta 56,8 mlu/ml myślicie ze to może być jeszcze zastrzyk?
Ja myśle, że możesz się cieszyćBeta 56,8 mlu/ml myślicie ze to może być jeszcze zastrzyk?
Noooo!!! Pięknie, gratuluje ❤❤ z pewnością to nie zastrzykBeta 56,8 mlu/ml myślicie ze to może być jeszcze zastrzyk?
Zastrzyk tak samo jak transfer 3.09ile dni po zastrzyku? Piękna beta