reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
@mylenne dawaj znać jak tam po wizycie ✊✊✊✊🍀🍀🍀🍀🍀
Dzięki, dopiero na 17 mam wizytę :)
Myślałam, że już będę w 2dc i coś ustalimy wstępnie z datą monitoringu, a tu okresu ani widu, ani słychu, nawet przestałam czuć jakby miało coś nadejść. Zrobiłam nawet w tym szaleństwie test wczoraj i przedwczoraj 😁 ale oba negatywy. Chyba z tego podekscytowania się opóźnia albo może po zmianie klimatu bo wróciliśmy z wakacji.

Myślałam, że już będę w 2dc i coś ustalimy wstępnie z datą monitoringu, a tu okresu ani widu, ani słychu, nawet przestałam czuć jakby miało coś nadejść. Zrobiłam nawet w tym szaleństwie test wczoraj i przedwczoraj 😁 ale oba negatywy. Chyba z tego podekscytowania się opóźnia albo może po zmianie klimatu bo wróciliśmy z wakacji.
Może być że zmiana klimatu do tego stres przed tym wszystkim 🙂
Na wizycie wszystkiego się pewnie dowiesz powodzenia 🍀

To czekanie jest najgorsze 😩 wynik do 18 ma być osiwieje do tego czasu 😅 a jeszcze stwierdziłam że dzisiaj żadnego testu nie robię i teraz żałuję 😒

To czekanie jest najgorsze 😩 wynik do 18 ma być osiwieje do tego czasu 😅 a jeszcze stwierdziłam że dzisiaj żadnego testu nie robię i teraz żałuję 😒
💪✊ Tyle już wytrzymałaś to wytrzymasz teraz. Wiem, że to jest najgorsze, takie czekanie…. A otwarcie wyniku to już w ogóle. Na BANK będzie pięknie 😍

Skąd my to znamy hehe. Ale nie masz wyjścia trzeba czekać 😁 za to moment odczytania wyniku dla mnie był najgorszy 😳 stres taki że na zawał prawie zeszłam, serio. Nigdy więcej takiego stresu. Czuję że u Ciebie będzie ładna beta ❤️😉

reklama
A to na pewno stres i zmiana klimatu. Podejrzewam, że każą Ci przyjść jak dostaniesz @ w którymś konkretnym dniu na podgląd.

Do góry