Be_More_Happy
Fanka BB :)
Również dołączam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Również dołączam kciuki
Krew oddana wynik popołudniu
Dzięki, dopiero na 17 mam wizytę@mylenne dawaj znać jak tam po wizycie
Może być że zmiana klimatu do tego stres przed tym wszystkimDzięki, dopiero na 17 mam wizytę
Myślałam, że już będę w 2dc i coś ustalimy wstępnie z datą monitoringu, a tu okresu ani widu, ani słychu, nawet przestałam czuć jakby miało coś nadejść. Zrobiłam nawet w tym szaleństwie test wczoraj i przedwczoraj ale oba negatywy. Chyba z tego podekscytowania się opóźnia albo może po zmianie klimatu bo wróciliśmy z wakacji.
Ja tu po cichutku czytam i czekam na dobre wieściTo czekanie jest najgorsze wynik do 18 ma być osiwieje do tego czasu a jeszcze stwierdziłam że dzisiaj żadnego testu nie robię i teraz żałuję
Tyle już wytrzymałaś to wytrzymasz teraz. Wiem, że to jest najgorsze, takie czekanie…. A otwarcie wyniku to już w ogóle. Na BANK będzie pięknieTo czekanie jest najgorsze wynik do 18 ma być osiwieje do tego czasu a jeszcze stwierdziłam że dzisiaj żadnego testu nie robię i teraz żałuję
Skąd my to znamy hehe. Ale nie masz wyjścia trzeba czekać za to moment odczytania wyniku dla mnie był najgorszy stres taki że na zawał prawie zeszłam, serio. Nigdy więcej takiego stresu. Czuję że u Ciebie będzie ładna betaTo czekanie jest najgorsze wynik do 18 ma być osiwieje do tego czasu a jeszcze stwierdziłam że dzisiaj żadnego testu nie robię i teraz żałuję
A to na pewno stres i zmiana klimatu. Podejrzewam, że każą Ci przyjść jak dostaniesz @ w którymś konkretnym dniu na podgląd.Dzięki, dopiero na 17 mam wizytę
Myślałam, że już będę w 2dc i coś ustalimy wstępnie z datą monitoringu, a tu okresu ani widu, ani słychu, nawet przestałam czuć jakby miało coś nadejść. Zrobiłam nawet w tym szaleństwie test wczoraj i przedwczoraj ale oba negatywy. Chyba z tego podekscytowania się opóźnia albo może po zmianie klimatu bo wróciliśmy z wakacji.