No oby tak byłoJa miałam inseminację więc to inaczej niż w przypadku in vitro z testowaniem . Ale taka ładna druga kreska to wydaje mi się , że to już nie zastrzyk . Tym bardziej, że napisałaś że test robiony po południu. Więc trzymam kciuki za piękną betę
reklama
Nieee, zbyt uparte dziecko chyba mamA ty jeszcze nie rozpakowana?
Heh za dobrze u mamusi więc się nie spieszyNieee, zbyt uparte dziecko chyba mam
Tak dalej pozytywny ale jeszcze się nie nastawiam bo może to ovitrelle tak naprawdę dopiero w środę będzie wiadomo jutro beta i po 48h powtórka jak pójdzie w górę to będzie dobrze@Emmka87 i jak, powtarzałaś dziś test?
mylenne
Fanka BB :)
Zawsze jest nadzieja jeśli się utrzymuje pozytywny wynik, trzymam kciuki za dodatnia betę jutro!Tak dalej pozytywny ale jeszcze się nie nastawiam bo może to ovitrelle tak naprawdę dopiero w środę będzie wiadomo jutro beta i po 48h powtórka jak pójdzie w górę to będzie dobrze
A jak się czujesz?
Zmęczona a tak ogólnie okZawsze jest nadzieja jeśli się utrzymuje pozytywny wynik, trzymam kciuki za dodatnia betę jutro!
A jak się czujesz?
reklama
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Hejka Ostanio myślałam o Tobie, że nic się nie odzywasz i jak widać przywołałam Cię myślami Dziękuję u nas wszystko ok Synuś rośnie jak na drożdżach także nic tylko się cieszyć. Dni też baaardzo szybko mijają aż za szybko.Jak tam dziewczyny u Was? Gratulacje dla tych którym się udało i tym już rozpakowanym chwilę mnie nie było ale przy dzidzi sporo zajęcia u mało czasu na forum ale już wracam i postaram się być na bieżąco
Podziel się: