reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
O, to ciekawe! A potem transfer też jest w innym mieście?
Tutaj też są szpitale, w których mężczyzna musi przewozić komórki... Ja z kolei tak musiałam robić z nasieniem mojego męża do IUI. Na szczęście to był tylko kilkuminutowy spacer z labo do gabinetu;-)
Moją ginekolog od IVF widziałam ostatnio w grudniu... po drodze tylko położne no i raz embriolog. Wszystkie USG podczas stymulacji robią za każdym razem inni lekarze dyżurujący. Więc jakież było moje zdziwienie, gdy moja ginekolog powitała mnie dziś na sali operacyjnej ;-)
Tak na transfer tez jechałam do innego miasta - stymulacje i punkcję miałam w Eindhoven a zapłodnienie i mrożenie zarodków oraz podanie zarodka w Tillburgu. To jakaś godzina jazdy w jedna stronę.

reklama
Dziewczyny powiedzcie czy któraś z Was była tak szalona jak ja i zrobiła test 7dpt a w dniu transferu był zastrzyk ovitrelle? Bo ja zrobiłam przed chwilą i wyszedł pozytywny. Kiedyś też robiłam 8 dni po zastrzyku i biel vizira była a dzisiaj ładna kreska. Wiem że nie powinnam ale byłam w Rossmannie i jakoś tak wyszło 😅
IMG_20220910_133825.jpg

Dziewczyny powiedzcie czy któraś z Was była tak szalona jak ja i zrobiła test 7dpt a w dniu transferu był zastrzyk ovitrelle? Bo ja zrobiłam przed chwilą i wyszedł pozytywny. Kiedyś też robiłam 8 dni po zastrzyku i biel vizira była a dzisiaj ładna kreska. Wiem że nie powinnam ale byłam w Rossmannie i jakoś tak wyszło 😅Zobacz załącznik 1441986
Ja robiłam ale wtedy już betę miałam 147 😊

Dziewczyny powiedzcie czy któraś z Was była tak szalona jak ja i zrobiła test 7dpt a w dniu transferu był zastrzyk ovitrelle? Bo ja zrobiłam przed chwilą i wyszedł pozytywny. Kiedyś też robiłam 8 dni po zastrzyku i biel vizira była a dzisiaj ładna kreska. Wiem że nie powinnam ale byłam w Rossmannie i jakoś tak wyszło 😅Zobacz załącznik 1441986
Ja testu nie robilam, ale w 7 dpt rano mialam juz bete ok 50 wiec test jak najbardziej moze pokazać juz kreskę 😁😁😁

Ja miałam inseminację więc to inaczej niż w przypadku in vitro z testowaniem . Ale taka ładna druga kreska to wydaje mi się , że to już nie zastrzyk . Tym bardziej, że napisałaś że test robiony po południu. Więc trzymam kciuki za piękną betę ✊✊🥰🥰

reklama
Do góry