reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
O, to ciekawe! A potem transfer też jest w innym mieście?
Tutaj też są szpitale, w których mężczyzna musi przewozić komórki... Ja z kolei tak musiałam robić z nasieniem mojego męża do IUI. Na szczęście to był tylko kilkuminutowy spacer z labo do gabinetu;-)
Moją ginekolog od IVF widziałam ostatnio w grudniu... po drodze tylko położne no i raz embriolog. Wszystkie USG podczas stymulacji robią za każdym razem inni lekarze dyżurujący. Więc jakież było moje zdziwienie, gdy moja ginekolog powitała mnie dziś na sali operacyjnej ;-)
Tak na transfer tez jechałam do innego miasta - stymulacje i punkcję miałam w Eindhoven a zapłodnienie i mrożenie zarodków oraz podanie zarodka w Tillburgu. To jakaś godzina jazdy w jedna stronę.

reklama
Dziewczyny powiedzcie czy któraś z Was była tak szalona jak ja i zrobiła test 7dpt a w dniu transferu był zastrzyk ovitrelle? Bo ja zrobiłam przed chwilą i wyszedł pozytywny. Kiedyś też robiłam 8 dni po zastrzyku i biel vizira była a dzisiaj ładna kreska. Wiem że nie powinnam ale byłam w Rossmannie i jakoś tak wyszło 😅
IMG_20220910_133825.jpg

Dziewczyny powiedzcie czy któraś z Was była tak szalona jak ja i zrobiła test 7dpt a w dniu transferu był zastrzyk ovitrelle? Bo ja zrobiłam przed chwilą i wyszedł pozytywny. Kiedyś też robiłam 8 dni po zastrzyku i biel vizira była a dzisiaj ładna kreska. Wiem że nie powinnam ale byłam w Rossmannie i jakoś tak wyszło 😅Zobacz załącznik 1441986
Ja robiłam ale wtedy już betę miałam 147 😊

Dziewczyny powiedzcie czy któraś z Was była tak szalona jak ja i zrobiła test 7dpt a w dniu transferu był zastrzyk ovitrelle? Bo ja zrobiłam przed chwilą i wyszedł pozytywny. Kiedyś też robiłam 8 dni po zastrzyku i biel vizira była a dzisiaj ładna kreska. Wiem że nie powinnam ale byłam w Rossmannie i jakoś tak wyszło 😅Zobacz załącznik 1441986
Ja testu nie robilam, ale w 7 dpt rano mialam juz bete ok 50 wiec test jak najbardziej moze pokazać juz kreskę 😁😁😁

Ja miałam inseminację więc to inaczej niż w przypadku in vitro z testowaniem . Ale taka ładna druga kreska to wydaje mi się , że to już nie zastrzyk . Tym bardziej, że napisałaś że test robiony po południu. Więc trzymam kciuki za piękną betę ✊✊🥰🥰

reklama
Do góry