reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Tak 😁 plan jest taki że próbujemy jeszcze raz na cyklu naturalnym. Mamy jeszcze 4 zarodki i jakby co 11 komórek więc można spróbować jeszcze raz 🙂 czytałam wczoraj wiele komentarzy że cykl naturalny okazał się strzałem w dziesiątkę wiec chyba warto podjąć te ryzyko 🙂
Ja już zaciskam mocno kciuki żeby to było to! ✊
💪

reklama
Teraz tylko musimy uzbroić się w cierpliwość. Wizyta dopiero 22 bo doktor ma urlop, wtedy zobaczymy kiedy zaczynamy 🙂✊
My też teraz czekamy do uzupełnienia wszystkich badań do iui i pewnie też w tych okolicach będziemy mieli wizytę bo na 28 sierpnia prawdopodobnie wypadnie mi owulacja :) Może to będzie nasz wspólny szczęśliwy cykl!!! 🥰

My też teraz czekamy do uzupełnienia wszystkich badań do iui i pewnie też w tych okolicach będziemy mieli wizytę bo na 28 sierpnia prawdopodobnie wypadnie mi owulacja :) Może to będzie nasz wspólny szczęśliwy cykl!!! 🥰
Ooo to życzę powodzenia 😁🥰 niech ten sierpień przyniesie nam szczęście ❤️ trzymam kciuki ✊

Wróciłam z kliniki, mam infekcję, 10 dni leczenia, kolejne 10 probiotyki dopochwowe, po całym leczeniu kontrolna cytologia, kolejne 2 tyg czekania na wynik, jeśli będzie ok to kwalifikacja do iui na koniec września dopiero... 🥺
Okazuje się, że od kiedy jesteśmy w klinice gorzej idą starania bo albo drożność, albo infekcja, albo badania i wstrzymywanie, kurde... A tak się cieszyłam, że ta inseminacja w moje urodziny wypada, pozytywnie się nastawiłam no i teraz oklapłam totalnie 😩
A jak u Was?

Wróciłam z kliniki, mam infekcję, 10 dni leczenia, kolejne 10 probiotyki dopochwowe, po całym leczeniu kontrolna cytologia, kolejne 2 tyg czekania na wynik, jeśli będzie ok to kwalifikacja do iui na koniec września dopiero... 🥺
Okazuje się, że od kiedy jesteśmy w klinice gorzej idą starania bo albo drożność, albo infekcja, albo badania i wstrzymywanie, kurde... A tak się cieszyłam, że ta inseminacja w moje urodziny wypada, pozytywnie się nastawiłam no i teraz oklapłam totalnie 😩
A jak u Was?
Lepiej kochana poczekać i porządnie wyleczyć, bo takie rzeczy też nie sprzyjają powodzeniu IUI. Także głowa do góry 💪🙂

A jak u Was?
Cierpliwość poplaca, szkoda wydawać kasę na iui, która z góry może być skazana na niepowodzenie. Starania nie idą gorzej, a dokładniej, to że byś nie robiła badań i o połowie problemów nie widziała, raczej nie poplepszylo by rozwoju sytuacji a już na pewno jej nie przyspieszyło.

@hername czekamy na bąbelka ❤️❤️❤️

Kogoś dopisać ? Jakieś wizyty, testowania, transfery, monitoringi… Piszcie, będziemy mobilizować kciuki 🙂💪

—————————————————————
KALENDARZ
—————————————————————
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj!” 🙂✊💪🍀

Trzymamy kciuki:

22.08. @Emmka87 - wizyta u gin przed transferem ✊✊✊🍀🍀🍀

05.08. @hername - 💕TERMIN PORODU💕🥰💪🍀

08.09. @Fok123 - 💕TERMIN PORODU💕🥰💪🍀

Gratulujemy:

2021 r.

30.03. @Asia34 - Szczęśliwa Mama 🥰👶 córeczka Maja ❤️🍀

08.04. @PałkaZapałka - Szczęśliwa Mama 🥰👶 córeczka ❤️🍀

25.04. @grawer - Szczęśliwa Mama 🥰👶 córeczka Julia ❤️🍀

30.04. @Claudia2405 - Szczęśliwa Mama 🥰👶 synuś Szczepan 💙🍀

26.07. @kolor nadzieji - Szczęśliwa Mama 🥰👶 córeczka Alicja ❤️🍀

14.09. @margaretka25 - Szczęśliwa Mama 🥰👶👶 córeczka i synuś ❤️💙🍀

16.10. @dar20 - Szczęśliwa Mama 🥰
👶 synuś Jeremi 💙🍀

2022 r.

16.02. @Evelyn1919 - Szczęśliwa Mama 🥰
👶 synuś Milan 💙🍀

05.04. @eij - Szczęśliwa Mama 🥰
👶👶 córeczka Dagmara i synuś Dominik ❤️💙🍀

15.06. @Hankaa - Szczęśliwa Mama 🥰
👶 synuś Staś 💙🍀

20.06. @OnaGośka - Szczęśliwa Mama 🥰👶 synuś 💙🍀

—————————————————————
„Zaczekam jeszcze chwilę, I każdą następną chwilę Też zaczekam. 
Na Ciebie." 💚👣☀️
—————————————————————

A jak u Was?
To nie tak ze gorzej idą starania, wręcz przeciwnie bo masz więcej rzeczy sprawdzanych i przybliża Was to do ciąży:) w tym wszystkim musimy być bardzo cierpliwe chociaz wiadomo jakie to trudne:( ale trzymam za Was kciuki i mam nadzieje ze po wyleczeniu infekcji itp uda się z ta iui:)

reklama
@hername czekamy na bąbelka ❤️❤️❤️

Kogoś dopisać ? Jakieś wizyty, testowania, transfery, monitoringi… Piszcie, będziemy mobilizować kciuki 🙂💪

—————————————————————
KALENDARZ
—————————————————————
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj!” 🙂✊💪🍀

Trzymamy kciuki:

22.08. @Emmka87 - wizyta u gin przed transferem ✊✊✊🍀🍀🍀

05.08. @hername - 💕TERMIN PORODU💕🥰💪🍀

08.09. @Fok123 - 💕TERMIN PORODU💕🥰💪🍀

Gratulujemy:

2021 r.

30.03. @Asia34 - Szczęśliwa Mama 🥰👶 córeczka Maja ❤️🍀

08.04. @PałkaZapałka - Szczęśliwa Mama 🥰👶 córeczka ❤️🍀

25.04. @grawer - Szczęśliwa Mama 🥰👶 córeczka Julia ❤️🍀

30.04. @Claudia2405 - Szczęśliwa Mama 🥰👶 synuś Szczepan 💙🍀

26.07. @kolor nadzieji - Szczęśliwa Mama 🥰👶 córeczka Alicja ❤️🍀

14.09. @margaretka25 - Szczęśliwa Mama 🥰👶👶 córeczka i synuś ❤️💙🍀

16.10. @dar20 - Szczęśliwa Mama 🥰
👶 synuś Jeremi 💙🍀

2022 r.

16.02. @Evelyn1919 - Szczęśliwa Mama 🥰
👶 synuś Milan 💙🍀

05.04. @eij - Szczęśliwa Mama 🥰
👶👶 córeczka Dagmara i synuś Dominik ❤️💙🍀

15.06. @Hankaa - Szczęśliwa Mama 🥰
👶 synuś Staś 💙🍀

20.06. @OnaGośka - Szczęśliwa Mama 🥰👶 synuś 💙🍀

—————————————————————
„Zaczekam jeszcze chwilę, I każdą następną chwilę Też zaczekam. 
Na Ciebie." 💚👣☀️
—————————————————————
Dam znać, jak nas w końcu ta Panna zaszczyci 🥰

Do góry