U nas tez nasienie książkowe, wiec nie pomogę.Hej, u mnie akurat z nasieniem nie było problemu, więc nie pomogę ale trzymam kciuki, w klinice na pewno w jakiś sposób Wam pomogą, a próbowaliście poprawić nasienie zdrowym stylem życia, suplementami itp?
reklama
Nooooooo... Niiiiic ... Nieeee. RUSZAAA...@hername jak tam sytuacja na froncie?
Probuje, jakiś "domowych" sposobów, coś niby ciało reaguje, no ale Dzidzia dalej w środku! Wiec juz nie wiem.. czy się na indukcji nie skonczy
eij
Fanka BB :)
Mojej koleżance pomógł s e xNooooooo... Niiiiic ... Nieeee. RUSZAAA...
Probuje, jakiś "domowych" sposobów, coś niby ciało reaguje, no ale Dzidzia dalej w środku! Wiec juz nie wiem.. czy się na indukcji nie skonczy
Dobrze u mamusi to po co wychodzićNooooooo... Niiiiic ... Nieeee. RUSZAAA...
Mojej teżMojej koleżance pomógł s e x
Próbowałam, ale... póki co dalej dwupack. Chybaze koleżanka po 3 razy dziennie to wtedy ja odpadam, bo wyzione duchaMojej też
Heh konkretów nie znam ile razy musieli żeby coś się zaczęło duzo się ruszaj niech ten bobas już się pojawi na świecie ile można czekaćPróbowałam, ale... póki co dalej dwupack. Chybaze koleżanka po 3 razy dziennie to wtedy ja odpadam, bo wyzione ducha
A szkoda.Heh konkretów nie znam ile razy musieli żeby coś się zaczęło duzo się ruszaj niech ten bobas już się pojawi na świecie ile można czekać
Dalej cisza, wiec jutro jadę że skierowaniem na indukcję, zobaczymy czy mnie zostawia.
Oby cos ruszyło do jutra!!!A szkoda.
Dalej cisza, wiec jutro jadę że skierowaniem na indukcję, zobaczymy czy mnie zostawia.
reklama
Artemida90
Fanka BB :)
zawsze tak jest, najpierw błagałas żeby szyjka za szybko nie puściła a teraz jak juz czas na wyjście to szyjka trzymaA szkoda.
Podziel się: