Ciotki czekająDam znać, jak nas w końcu ta Panna zaszczyci
reklama
mylenne
Fanka BB :)
Dzięki za wsparcie i miłe słowa, miałam jakiś gorszy moment, ale macie rację, choć wchodząc na drogę leczenia w klinice niepłodności nie spodziewałam się AŻ tylu badań i przeciwskazań.
Najbardziej się cieszę, że wyniki nasienia męża mimo jego perypetii zdrowotnych są super więc mam nadzieję, że będzie dobrze
Najbardziej się cieszę, że wyniki nasienia męża mimo jego perypetii zdrowotnych są super więc mam nadzieję, że będzie dobrze
Czekamy na dobre wieści!!!Ciotki czekają
Żadna z nas się chyba do końca nie spodziewała, że aż tyle przeciwności czasami potrafi popsuć plany. Ja zawsze myślałam, że nas to na pewno nie dotyczy, a tu niestety diagnoza szokująca (mąż całkowicie bez plemników). Na szczęście dzięki wspólnemu wsparciu zdecydowaliśmy jak zdecydowaliśmy i teraz jesteśmy najszczęśliwsi na świecie! Także kochana najważniejsza jest walka i wspólne wsparcie, a na pewno będzie szczęśliwe zakończenieDzięki za wsparcie i miłe słowa, miałam jakiś gorszy moment, ale macie rację, choć wchodząc na drogę leczenia w klinice niepłodności nie spodziewałam się AŻ tylu badań i przeciwskazań.
Czekamy na dobre wieści!!!
P.s A my tutaj oczywiście dodatkowo zmotywujemy i puścimy kopniaka jak trzeba
mylenne
Dzięki, kopniak prosto w się przydał bo jak teraz czytam to aż mi głupio, że dołuję się właściwie na początku drogi i z błahych powodów, a historie, chociażby na tym wątku, były znacznie bardziej skomplikowane i opierały się na trudnych decyzjach, eh mięczak chyba jestemŻadna z nas się chyba do końca nie spodziewała, że aż tyle przeciwności czasami potrafi popsuć plany. Ja zawsze myślałam, że nas to na pewno nie dotyczy, a tu niestety diagnoza szokująca (mąż całkowicie bez plemników). Na szczęście dzięki wspólnemu wsparciu zdecydowaliśmy jak zdecydowaliśmy i teraz jesteśmy najszczęśliwsi na świecie! Także kochana najważniejsza jest walka i wspólne wsparcie, a na pewno będzie szczęśliwe zakończenie
P.s A my tutaj oczywiście dodatkowo zmotywujemy i puścimy kopniaka jak trzeba
Jesteśmy też po rozmowie z mężem, na swoje urodziny będę już po leczeniu i po kuracji probiotykiem więc będziemy próbować metodę z kubeczkiem menstruacyjnym, jakby któraś nie słyszała bądź była zainteresowana to proszę pisać, chętnie opowiem
Żaden mięczak z Ciebie, uwierz mi, że każda z nas przeżywa podobnie bez względu na przypadek …Dzięki, kopniak prosto w się przydał bo jak teraz czytam to aż mi głupio, że dołuję się właściwie na początku drogi i z błahych powodów, a historie, chociażby na tym wątku, były znacznie bardziej skomplikowane i opierały się na trudnych decyzjach, eh mięczak chyba jestem
Jesteśmy też po rozmowie z mężem, na swoje urodziny będę już po leczeniu i po kuracji probiotykiem więc będziemy próbować metodę z kubeczkiem menstruacyjnym, jakby któraś nie słyszała bądź była zainteresowana to proszę pisać, chętnie opowiem
Ooo, że jak z kubeczkiem
Madame JS
Może zamiast z menstruacyjnym, lepiej z tym do tego przeznaczonym...?Żaden mięczak z Ciebie, uwierz mi, że każda z nas przeżywa podobnie bez względu na przypadek …
Ooo, że jak z kubeczkiem
Chociaż nie warto też przesadzać z przetrzymywaniem nasienia w pochwie raczej...
JAK TO DZIAŁA | FERTI·LILY
www.fertilily.com
agutek_
Witajcie dzielne kobiety
Kilka dni temu dowiedziałam się, że mój partner ma słabe wyniki morfologii nasienia, tj. teratozoospermia 1%, możliwa przez niewielkie żylaki na jądrze. Był u urologa i androloga, przepisał odpowiednie leki i suple oraz zalecił by nie czekać: inseminację. U mnie wszystko ok, potwierdzona owulacja a brak ciąży. Zaczynamy właśnie umawianie się do kliniki niepłodności. Czy któraś z Was była w sytuacji, gdzie partner miał problemy z nasieniem a próbowała już inseminacji (bądź jest w trakcie) i jak to wtedy wygląda?
Kilka dni temu dowiedziałam się, że mój partner ma słabe wyniki morfologii nasienia, tj. teratozoospermia 1%, możliwa przez niewielkie żylaki na jądrze. Był u urologa i androloga, przepisał odpowiednie leki i suple oraz zalecił by nie czekać: inseminację. U mnie wszystko ok, potwierdzona owulacja a brak ciąży. Zaczynamy właśnie umawianie się do kliniki niepłodności. Czy któraś z Was była w sytuacji, gdzie partner miał problemy z nasieniem a próbowała już inseminacji (bądź jest w trakcie) i jak to wtedy wygląda?
Hej, u mnie akurat z nasieniem nie było problemu, więc nie pomogę ale trzymam kciuki, w klinice na pewno w jakiś sposób Wam pomogą, a próbowaliście poprawić nasienie zdrowym stylem życia, suplementami itp?Witajcie dzielne kobiety
reklama
agutek_
Dziękuję bardzo Właśnie jesteśmy w trakcie diety śródziemnomorskiej, bo nawet lekarz potwierdził, że to bardzo dobra dieta. Suple i leki też bierzemy. Sport on tak..ja chwilowo nie, bo mam złamaną rękę . Jak było u Ciebie? Próbowaliście inseminacji już?Hej, u mnie akurat z nasieniem nie było problemu, więc nie pomogę ale trzymam kciuki, w klinice na pewno w jakiś sposób Wam pomogą, a próbowaliście poprawić nasienie zdrowym stylem życia, suplementami itp?
Podziel się: