PałkaZapałka
Fanka BB :)
Mi po cesarce było najlepiej siedzieć bo przy staniu czy leżeniu na wprost wszystko mnie ciągnęło.No No, ale chodzi się jak pokraka a ja po nacięciu nie mogłam siedzieć 2 tygodnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi po cesarce było najlepiej siedzieć bo przy staniu czy leżeniu na wprost wszystko mnie ciągnęło.No No, ale chodzi się jak pokraka a ja po nacięciu nie mogłam siedzieć 2 tygodnie
Oby to była ostatnia noc taka!Dziękuję bardzo Kochana Dziś jeszcze muszę ostatnie zdjęcie zrobić sobie z brzuszkiem akurat róża moja pięknie kwitnie to będzie fajna pamiątka Tak już ostania noc w domu we dwójkę Kochane tu wszystkie jesteście , że tak wspieracie id razu lżej
U mnie chyba baloników też nie stosują nie wiem . No różne są opinie niektórzy wolą sn znowu drudzy CC każdy ma swoje przeżycia i każdy organizm jest inny , inaczej reaguje No ale fakt też doświadczyłaś 2 rodzaje porodów z jednym dzieckiem to już masz porównanieu mnie najpierw balonik foleya -zero postępu, potem tabletki z prostagladyna (czy jakoś tak) - po drugiej dawce odeszły wody. Potem czekaliśmy na skurcze i na rozwarcie. Przy skurczach co minute wzięłam znieczulenie bo rozwarcie zatrzymało się na 2cm. Potem oxytocyna i pełne rozwarcie w godzinę. Potem parte i na koniec cesarka, można powiedzieć ze przeszłam 2 porody z jednym dzieckiem. Nadal uważam ze wole naturalny mimo tych bólów.
DziękujęOby to była ostatnia noc taka!
Ja jestem ciekawa jak to u mnie będzie jak teraz też wstaje z boku i już się czuje jakbym poród przeszła ale to pewnie też każdej z Was przy końcu te wstawanie z łóżka tak wyglądałoMi po cesarce było najlepiej siedzieć bo przy staniu czy leżeniu na wprost wszystko mnie ciągnęło.
Ja ciągle słyszę musicie wyluzować to sie uda albo inne dobre rady już tego słuchać nie mogęO ja tez słyszę, daj spokój bo: mojej sąsiadki matka ciotki syna z Wałbrzycha z trzeciego małżeństwa też nie mogła a potem zaszła więc się da.
My czekamy na to Cudo, także Mamuśka Ty dzis chilluj, a jutro działamy z tematemDziękuję bardzo Kochana Dziś jeszcze muszę ostatnie zdjęcie zrobić sobie z brzuszkiem akurat róża moja pięknie kwitnie to będzie fajna pamiątka Tak już ostania noc w domu we dwójkę Kochane tu wszystkie jesteście , że tak wspieracie id razu lżej
Ja juz się turlam na bok, żeby się obrócić.. mega sexi to wygląda..Ja jestem ciekawa jak to u mnie będzie jak teraz też wstaje z boku i już się czuje jakbym poród przeszła ale to pewnie też każdej z Was przy końcu te wstawanie z łóżka tak wyglądało
No i jeszcze zapomniałam dodać ze na dole tez mnie nacinali, wiec miałam 2 rodzaje szycia. Krocza i podbrzusza po cesarce - blizna po cesarce tragedia brzydko się zagoiła, blizn na kroczu w ogóle nie widaćU mnie chyba baloników też nie stosują nie wiem . No różne są opinie niektórzy wolą sn znowu drudzy CC każdy ma swoje przeżycia i każdy organizm jest inny , inaczej reaguje No ale fakt też doświadczyłaś 2 rodzaje porodów z jednym dzieckiem to już masz porównanie
Niestety ludzie nie mają w tej kwestii oporów. Jakby ktoś im tez do lozka zaglądał. Mi się zdarzało takie rzeczy słuchać, że aż nie powtarzam, bo wstyd, że to mówią dorośli.O matko ile tu się dzieje trzymam za Was wszystkie kciuki też już bym chciał być na tym etapie co wy, jeszcze chwilka i będziecie mieć swoje Maleństwa w ramionach Pozdrawiam
Ja ciągle słyszę musicie wyluzować to sie uda albo inne dobre rady już tego słuchać nie mogę