reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
u mnie najpierw balonik foleya -zero postępu, potem tabletki z prostagladyna (czy jakoś tak) - po drugiej dawce odeszły wody. Potem czekaliśmy na skurcze i na rozwarcie. Przy skurczach co minute wzięłam znieczulenie bo rozwarcie zatrzymało się na 2cm. Potem oxytocyna i pełne rozwarcie w godzinę. Potem parte i na koniec cesarka, można powiedzieć ze przeszłam 2 porody z jednym dzieckiem. Nadal uważam ze wole naturalny mimo tych bólów.
U mnie chyba baloników też nie stosują nie wiem . No różne są opinie niektórzy wolą sn znowu drudzy CC każdy ma swoje przeżycia i każdy organizm jest inny , inaczej reaguje ☺️ No ale fakt też doświadczyłaś 2 rodzaje porodów z jednym dzieckiem to już masz porównanie ☺️

O matko ile tu się dzieje 😁🙃 trzymam za Was wszystkie kciuki ✊ też już bym chciał być na tym etapie co wy, jeszcze chwilka i będziecie mieć swoje Maleństwa w ramionach 🙂 🥰 Pozdrawiam 😘
O ja tez słyszę, daj spokój bo: mojej sąsiadki matka ciotki syna z Wałbrzycha z trzeciego małżeństwa też nie mogła a potem zaszła więc się da. 🙄🥴😂
Ja ciągle słyszę musicie wyluzować to sie uda albo inne dobre rady 😤 już tego słuchać nie mogę

Dziękuję bardzo Kochana 😘🥰 Dziś jeszcze muszę ostatnie zdjęcie zrobić sobie z brzuszkiem akurat róża moja pięknie kwitnie to będzie fajna pamiątka ☺️ Tak już ostania noc w domu we dwójkę 😁 Kochane tu wszystkie jesteście , że tak wspieracie id razu lżej ❤️
My czekamy na to Cudo, także Mamuśka Ty dzis chilluj, a jutro działamy z tematem 😀😀

U mnie chyba baloników też nie stosują nie wiem . No różne są opinie niektórzy wolą sn znowu drudzy CC każdy ma swoje przeżycia i każdy organizm jest inny , inaczej reaguje ☺️ No ale fakt też doświadczyłaś 2 rodzaje porodów z jednym dzieckiem to już masz porównanie ☺️
No i jeszcze zapomniałam dodać ze na dole tez mnie nacinali, wiec miałam 2 rodzaje szycia. Krocza i podbrzusza po cesarce - blizna po cesarce tragedia brzydko się zagoiła, blizn na kroczu w ogóle nie widać

reklama
O matko ile tu się dzieje 😁🙃 trzymam za Was wszystkie kciuki ✊ też już bym chciał być na tym etapie co wy, jeszcze chwilka i będziecie mieć swoje Maleństwa w ramionach 🙂 🥰 Pozdrawiam 😘

Ja ciągle słyszę musicie wyluzować to sie uda albo inne dobre rady 😤 już tego słuchać nie mogę
Niestety ludzie nie mają w tej kwestii oporów. Jakby ktoś im tez do lozka zaglądał. Mi się zdarzało takie rzeczy słuchać, że aż nie powtarzam, bo wstyd, że to mówią dorośli.

Do góry