reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
O matko ile tu się dzieje 😁🙃 trzymam za Was wszystkie kciuki ✊ też już bym chciał być na tym etapie co wy, jeszcze chwilka i będziecie mieć swoje Maleństwa w ramionach 🙂 🥰 Pozdrawiam 😘

Ja ciągle słyszę musicie wyluzować to sie uda albo inne dobre rady 😤 już tego słuchać nie mogę
Tak te rady są najgorsze nikt tego nie zrozumie dopóki sam tego nie przeżyje. Kochana ja też tak miałam jak czytałam o mamach/ dzieciach myślałam że mnie to nigdy nie będzie dotyczylo. A już za chwilę będę jedną z nich . Wierzę i życzę Wam tego , że już za niedługo też będziecie oczekiwać na Wasze Szczęście. Trzymam mocno kciuki 😘✊✊

My czekamy na to Cudo, także Mamuśka Ty dzis chilluj, a jutro działamy z tematem 😀😀
Ja juz się turlam na bok, żeby się obrócić.. mega sexi to wygląda.. 😂😂😂😂
Tak właśnie kawka wypita 🥰 Już dziś się nie obiadam bo jutro nie ruszę się 😁 ale dobrze, że mamy piękną pogodę to jeszcze dziś zaliczę spacerek ☺️ Haha no u mnie tak samo wygląda z tym turlaniem i tylko różne dźwięki z siebie wydaje stękania . Mój już się przyzwyczaił 😂

Tak właśnie kawka wypita 🥰 Już dziś się nie obiadam bo jutro nie ruszę się 😁 ale dobrze, że mamy piękną pogodę to jeszcze dziś zaliczę spacerek ☺️ Haha no u mnie tak samo wygląda z tym turlaniem i tylko różne dźwięki z siebie wydaje stękania . Mój już się przyzwyczaił 😂
Machnij jakas herbatkę z lisci malin a nóż coś da😀
Haha, mój tez.. po ciazy może mieć zaburzona wizję mojej osoby 😂😂

Tak te rady są najgorsze nikt tego nie zrozumie dopóki sam tego nie przeżyje. Kochana ja też tak miałam jak czytałam o mamach/ dzieciach myślałam że mnie to nigdy nie będzie dotyczylo. A już za chwilę będę jedną z nich . Wierzę i życzę Wam tego , że już za niedługo też będziecie oczekiwać na Wasze Szczęście. Trzymam mocno kciuki 😘✊✊
Dziękuję 😘 jak narazie jestem na etapie czekania na okres. Miało być in vitro na cyklu naturalnym ale jak na złość owulacji nie ma więc od jutra luteina na wywołanie i robimy cykl sztuczny🙄 w lipcu podgląd i jak będzie ok to transfer 🙏 najgorsze to czekanie 😤
Życzę na jutro powodzenia i żeby wszystko szybko i sprawnie poszło 😁 a dzisiaj odpoczywaj relaksuj się nie stresuj napewno będzie dobrze 🥰

Hmm nie słyszałam o tej tasiemce. Z tego co się dowiadywałam to u nas praktykują standard czyli okstytocyna, czopki, masaż szyjki . Ty miałaś indukcję?
Tak, procedura była taka, że najpierw ta tasiemka, jak nie zadziała w 24h to wtedy oksy, jak to nic to balonik itd. Na szczęście po 12h wody mi odeszły i zaczęła się akcja- w sumie trwała 5 i pół godziny 🙂

reklama
Do góry