jesteś lekki hardcore!No i jeszcze zapomniałam dodać ze na dole tez mnie nacinali, wiec miałam 2 rodzaje szycia. Krocza i podbrzusza po cesarce - blizna po cesarce tragedia brzydko się zagoiła, blizn na kroczu w ogóle nie widać
reklama
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Tak te rady są najgorsze nikt tego nie zrozumie dopóki sam tego nie przeżyje. Kochana ja też tak miałam jak czytałam o mamach/ dzieciach myślałam że mnie to nigdy nie będzie dotyczylo. A już za chwilę będę jedną z nich . Wierzę i życzę Wam tego , że już za niedługo też będziecie oczekiwać na Wasze Szczęście. Trzymam mocno kciukiO matko ile tu się dzieje trzymam za Was wszystkie kciuki też już bym chciał być na tym etapie co wy, jeszcze chwilka i będziecie mieć swoje Maleństwa w ramionach Pozdrawiam
Ja ciągle słyszę musicie wyluzować to sie uda albo inne dobre rady już tego słuchać nie mogę
Be_More_Happy
My czekamy na to Cudo, także Mamuśka Ty dzis chilluj, a jutro działamy z tematem
Tak właśnie kawka wypita Już dziś się nie obiadam bo jutro nie ruszę się ale dobrze, że mamy piękną pogodę to jeszcze dziś zaliczę spacerek Haha no u mnie tak samo wygląda z tym turlaniem i tylko różne dźwięki z siebie wydaje stękania . Mój już się przyzwyczaiłJa juz się turlam na bok, żeby się obrócić.. mega sexi to wygląda..
Be_More_Happy
O matko no to naprawdę tak jak @hername napisała hardcore. WspółczujęNo i jeszcze zapomniałam dodać ze na dole tez mnie nacinali, wiec miałam 2 rodzaje szycia. Krocza i podbrzusza po cesarce - blizna po cesarce tragedia brzydko się zagoiła, blizn na kroczu w ogóle nie widać
Machnij jakas herbatkę z lisci malin a nóż coś daTak właśnie kawka wypita Już dziś się nie obiadam bo jutro nie ruszę się ale dobrze, że mamy piękną pogodę to jeszcze dziś zaliczę spacerek Haha no u mnie tak samo wygląda z tym turlaniem i tylko różne dźwięki z siebie wydaje stękania . Mój już się przyzwyczaił
Haha, mój tez.. po ciazy może mieć zaburzona wizję mojej osoby
PałkaZapałka
Moja blizna też brzydka i bolesna. Ale nie mam kasy by iść z nią do specjalistyNo i jeszcze zapomniałam dodać ze na dole tez mnie nacinali, wiec miałam 2 rodzaje szycia. Krocza i podbrzusza po cesarce - blizna po cesarce tragedia brzydko się zagoiła, blizn na kroczu w ogóle nie widać
Dziękuję jak narazie jestem na etapie czekania na okres. Miało być in vitro na cyklu naturalnym ale jak na złość owulacji nie ma więc od jutra luteina na wywołanie i robimy cykl sztuczny w lipcu podgląd i jak będzie ok to transfer najgorsze to czekanieTak te rady są najgorsze nikt tego nie zrozumie dopóki sam tego nie przeżyje. Kochana ja też tak miałam jak czytałam o mamach/ dzieciach myślałam że mnie to nigdy nie będzie dotyczylo. A już za chwilę będę jedną z nich . Wierzę i życzę Wam tego , że już za niedługo też będziecie oczekiwać na Wasze Szczęście. Trzymam mocno kciuki
Życzę na jutro powodzenia i żeby wszystko szybko i sprawnie poszło a dzisiaj odpoczywaj relaksuj się nie stresuj napewno będzie dobrze
Tak, procedura była taka, że najpierw ta tasiemka, jak nie zadziała w 24h to wtedy oksy, jak to nic to balonik itd. Na szczęście po 12h wody mi odeszły i zaczęła się akcja- w sumie trwała 5 i pół godzinyHmm nie słyszałam o tej tasiemce. Z tego co się dowiadywałam to u nas praktykują standard czyli okstytocyna, czopki, masaż szyjki . Ty miałaś indukcję?
Niektórzy ludzie są okropni no ale nic nie poradzimyNiestety ludzie nie mają w tej kwestii oporów. Jakby ktoś im tez do lozka zaglądał. Mi się zdarzało takie rzeczy słuchać, że aż nie powtarzam, bo wstyd, że to mówią dorośli.
reklama
PałkaZapałka
Asia a jak twoja mała? Jesteś z nią w domu czy chodzi do żłobka? Jak się rozwija?Tak, procedura była taka, że najpierw ta tasiemka, jak nie zadziała w 24h to wtedy oksy, jak to nic to balonik itd. Na szczęście po 12h wody mi odeszły i zaczęła się akcja- w sumie trwała 5 i pół godziny
Podziel się: