reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Asia a jak twoja mała? Jesteś z nią w domu czy chodzi do żłobka? Jak się rozwija? :)
A wszystko dobrze-odpukać 😁 jestem z nią w domu, jakoś nie potrafiłabym jej dać do żłobka, pewnie mogłyby być inaczej jakby wiadomo było mniej kasy w domu, ale na szczęście póki co możemy sobie na to pozwolić. Skończyła 14 miesięcy, jest zdrowa i wszędzie jej pełno, głodomor straszny (absolutnie na to nie narzekam 😉). Powoli zaczyna chodzić, jeszcze sama się boi, ale szaleje za ręce i przy meblach. Obecnie idą nam kolejne zęby-mamy narazie 4 sztuki 😬 Wrzucam Wam fotki 🥰

Załączniki

• CF9413F8-E8C1-412B-92E9-C27D78FF30AE.jpeg
    CF9413F8-E8C1-412B-92E9-C27D78FF30AE.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 44
  • 960F8715-6C31-4F26-AE08-3F813C2FD661.jpeg
    960F8715-6C31-4F26-AE08-3F813C2FD661.jpeg
    481,3 KB · Wyświetleń: 52
  • C701F01C-2391-4CE9-8D59-29A39F3B3BC2.jpeg
    C701F01C-2391-4CE9-8D59-29A39F3B3BC2.jpeg
    2 MB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
reklama
A wszystko dobrze-odpukać 😁 jestem z nią w domu, jakoś nie potrafiłabym jej dać do żłobka, pewnie mogłyby być inaczej jakby wiadomo było mniej kasy w domu, ale na szczęście póki co możemy sobie na to pozwolić. Skończyła 14 miesięcy, jest zdrowa i wszędzie jej pełno, głodomor straszny (absolutnie na to nie narzekam 😉). Powoli zaczyna chodzić, jeszcze sama się boi, ale szaleje za ręce i przy meblach. Obecnie idą nam kolejne zęby-mamy narazie 4 sztuki 😬 Wrzucam Wam fotki 🥰
Och jaka cudowna i jakie śliczne ziarenka ryżu w buzi :D
Dobrze że jest ostrożna przy chodzeniu, ale jak się rozpędzi to jej pewnie nie zatrzymasz :D

O kurcze, moja po 4 miesiącach jest już prawie cała biała. Ja to w takim razie jestem jakiś robokop, bo po drugiej pozbierałam się szybciej niż po pierwszej i w ogóle jestem zdania, że powinny istnieć tylko cesarki :p
ja mam tak brzydka jak noc. Minęło 2 lata prawie a ona wciąż czerwona gruba i krzywa…. Zwłaszcza z jednej strony

reklama
jesteś lekki hardcore!😀
jestem dowodem na to ze nawet traumatyczny poród, pomoc psychologa w szpitalu po porodzie (jedna ze spraw był właśnie dłuższy pobyt przez cesarkę i żółtaczkę młodego) nie spowoduje ze przy kolejnym porodzie będę chcieć kolejna cesarkę, jeśli będzie mi dane być kolejny raz mama mimo wszystko chce vbac - ciagle czuje się niepełna z powodu własnych przekonań. Cesarkę traktuje jako zło konieczne. Zgodziłam się na cesarkę ze łzami w oczach. Do dziś za każdym razem jak widzę ja myjąc, zaczynam płakać i nienawidze swojego ciała

Do góry