reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Asia a jak twoja mała? Jesteś z nią w domu czy chodzi do żłobka? Jak się rozwija? :)
A wszystko dobrze-odpukać 😁 jestem z nią w domu, jakoś nie potrafiłabym jej dać do żłobka, pewnie mogłyby być inaczej jakby wiadomo było mniej kasy w domu, ale na szczęście póki co możemy sobie na to pozwolić. Skończyła 14 miesięcy, jest zdrowa i wszędzie jej pełno, głodomor straszny (absolutnie na to nie narzekam 😉). Powoli zaczyna chodzić, jeszcze sama się boi, ale szaleje za ręce i przy meblach. Obecnie idą nam kolejne zęby-mamy narazie 4 sztuki 😬 Wrzucam Wam fotki 🥰

Załączniki

• CF9413F8-E8C1-412B-92E9-C27D78FF30AE.jpeg
    CF9413F8-E8C1-412B-92E9-C27D78FF30AE.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 46
  • 960F8715-6C31-4F26-AE08-3F813C2FD661.jpeg
    960F8715-6C31-4F26-AE08-3F813C2FD661.jpeg
    481,3 KB · Wyświetleń: 54
  • C701F01C-2391-4CE9-8D59-29A39F3B3BC2.jpeg
    C701F01C-2391-4CE9-8D59-29A39F3B3BC2.jpeg
    2 MB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
reklama
A wszystko dobrze-odpukać 😁 jestem z nią w domu, jakoś nie potrafiłabym jej dać do żłobka, pewnie mogłyby być inaczej jakby wiadomo było mniej kasy w domu, ale na szczęście póki co możemy sobie na to pozwolić. Skończyła 14 miesięcy, jest zdrowa i wszędzie jej pełno, głodomor straszny (absolutnie na to nie narzekam 😉). Powoli zaczyna chodzić, jeszcze sama się boi, ale szaleje za ręce i przy meblach. Obecnie idą nam kolejne zęby-mamy narazie 4 sztuki 😬 Wrzucam Wam fotki 🥰
Och jaka cudowna i jakie śliczne ziarenka ryżu w buzi :D
Dobrze że jest ostrożna przy chodzeniu, ale jak się rozpędzi to jej pewnie nie zatrzymasz :D

O kurcze, moja po 4 miesiącach jest już prawie cała biała. Ja to w takim razie jestem jakiś robokop, bo po drugiej pozbierałam się szybciej niż po pierwszej i w ogóle jestem zdania, że powinny istnieć tylko cesarki :p
ja mam tak brzydka jak noc. Minęło 2 lata prawie a ona wciąż czerwona gruba i krzywa…. Zwłaszcza z jednej strony

reklama
jesteś lekki hardcore!😀
jestem dowodem na to ze nawet traumatyczny poród, pomoc psychologa w szpitalu po porodzie (jedna ze spraw był właśnie dłuższy pobyt przez cesarkę i żółtaczkę młodego) nie spowoduje ze przy kolejnym porodzie będę chcieć kolejna cesarkę, jeśli będzie mi dane być kolejny raz mama mimo wszystko chce vbac - ciagle czuje się niepełna z powodu własnych przekonań. Cesarkę traktuje jako zło konieczne. Zgodziłam się na cesarkę ze łzami w oczach. Do dziś za każdym razem jak widzę ja myjąc, zaczynam płakać i nienawidze swojego ciała

Do góry