reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
We wtorek było coś około 20 pęcherzyków ile z tego wyjdzie okaże się jutro 😬. Najpierw przez 2 tygodnie brałam tabletki antykoncepcyjne a potem 9 dni zastrzyki menopuru i gonapeptyl. Powiem Ci ze stymulacja teraz wydaje mi się spoko jutrzejszym znieczuleniem się troszkę denerwuje ale najbardziej przeraża mnie ten czas jux po punkcji tym bardziej że gin powiedziała że mam ryzyko hiperstymulacji i tylko o tym teraz myślę 😩 wtorkowy estradiol wynosił prawie 4 tys. i prawdopodobnie transferu teraz nie będzie ale to okaże się już na wizycie kontrolnej po punkcji
Ładnie :) ja miałam 20 i 8 się nadawało do zapłodnienia :* znieczulenie to najlepsze w tym wszystkim 😁 hiperki się nie bój, pij dużo białka wody i odpoczywaj ;) u mnie też było ryzyko więc transfer ❄️

reklama
4 tys. Były we wtorek potem już nie miałam badanego a 2 dni jeszcze stymulowana byłam 🙂 najważniejsze i tak żeby z tego wszystkiego uzyskać dobre zarodki które dadzą ciążę 🙏🙏🙏
miałam podobnie, lepiej mieć wyżej, bo estradiol świadczy o ilości i jakości pęcherzyków!
Będziemy trzymać kciuki za te małe Bobasy🥰

Czyli szłaś długim protokołem czy krótkim? To trochę ich nachodowalas ,oby się zapłodniły I przeżyły, a jak jest ta hiperstymulacja to co wtedy ? Znieczulenie do punkcji dają ogólne czy to w kręgosłup? Ja w sobotę mam dopiero wizytę i zobaczę co lekarz zadecyduje
Chyba długim nie wiem bo moja gin nie powiedziała a ja się nie dopytywałam 😁 znieczulenie dożylnie z tego co zrozumiałam 😁

reklama
Do góry