reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Heh no mały 😁 Co brałaś ze sobą na punkcję? Długo to wszystko trwało?
Ja wzielam koszule do kolan, kapcie i szlafroczek (ważne żeby była dłuższa, bo po zabiegu przekładają Cie na spioszka do lozka). Dostaniesz szafkę na swoje rzeczy. Zabierz tez wodę i coś do przegryzienia.
Przychodzisz troszkę wcześniej, przebierasz się, zakładają welflon, lokują Cie na łóżku (w sali jest chyba 5 lub 7) i czekasz na swoją kolej. Następnie Cie wzywają, wskakujesz na fotel, podlaczaja Ci różne kabelki i po 3min odlatujesz.. budzisz się pod kołdra na sali. Jeśli czujesz się ok, pijesz wodę, powoli Cie sadzają i jak jest ok to możesz się przebrać. Później spotkanie w celu omówienia wyniku i zdjęcie welflonu. I ... domek 🥰

Ja wzielam koszule do kolan, kapcie i szlafroczek (ważne żeby była dłuższa, bo po zabiegu przekładają Cie na spioszka do lozka). Dostaniesz szafkę na swoje rzeczy. Zabierz tez wodę i coś do przegryzienia.
Przychodzisz troszkę wcześniej, przebierasz się, zakładają welflon, lokują Cie na łóżku (w sali jest chyba 5 lub 7) i czekasz na swoją kolej. Następnie Cie wzywają, wskakujesz na fotel, podlaczaja Ci różne kabelki i po 3min odlatujesz.. budzisz się pod kołdra na sali. Jeśli czujesz się ok, pijesz wodę, powoli Cie sadzają i jak jest ok to możesz się przebrać. Później spotkanie w celu omówienia wyniku i zdjęcie welflonu. I ... domek 🥰
Super dziękuję 😁teraz już wszystko wiem ❤️

Chyba długim nie wiem bo moja gin nie powiedziała a ja się nie dopytywałam 😁 znieczulenie dożylnie z tego co zrozumiałam 😁
Czyli usypiają? Kurde jak usypiają to załamka jak byłam kiedyś usypiana to jak się wybudzałam to schizy miałam, a później czułam się jak nacpana ,o której masz punkcję?

Czyli usypiają? Kurde jak usypiają to załamka jak byłam kiedyś usypiana to jak się wybudzałam to schizy miałam, a później czułam się jak nacpana ,o której masz punkcję?
tk trwa do 15min. Nawet nie wiesz kiedy i budzisz się po wszystkim nic nie pamiętając. Ale to też może zależy od organizmu.

reklama
Do góry