Nie dziękujęJa tez chodziłam do Invicta Gdańsk, miałam tam 4 IUI i 3 transfery powodzenia!
reklama
Heh no mały Co brałaś ze sobą na punkcję? Długo to wszystko trwało?..a widzisz, jaki świat Mały
Będzie wszystko dobrze, nie martw się. Jakbyś miała pytania to śmiało.
Ja wzielam koszule do kolan, kapcie i szlafroczek (ważne żeby była dłuższa, bo po zabiegu przekładają Cie na spioszka do lozka). Dostaniesz szafkę na swoje rzeczy. Zabierz tez wodę i coś do przegryzienia.Heh no mały Co brałaś ze sobą na punkcję? Długo to wszystko trwało?
Przychodzisz troszkę wcześniej, przebierasz się, zakładają welflon, lokują Cie na łóżku (w sali jest chyba 5 lub 7) i czekasz na swoją kolej. Następnie Cie wzywają, wskakujesz na fotel, podlaczaja Ci różne kabelki i po 3min odlatujesz.. budzisz się pod kołdra na sali. Jeśli czujesz się ok, pijesz wodę, powoli Cie sadzają i jak jest ok to możesz się przebrać. Później spotkanie w celu omówienia wyniku i zdjęcie welflonu. I ... domek
Super dziękuję teraz już wszystko wiemJa wzielam koszule do kolan, kapcie i szlafroczek (ważne żeby była dłuższa, bo po zabiegu przekładają Cie na spioszka do lozka). Dostaniesz szafkę na swoje rzeczy. Zabierz tez wodę i coś do przegryzienia.
Przychodzisz troszkę wcześniej, przebierasz się, zakładają welflon, lokują Cie na łóżku (w sali jest chyba 5 lub 7) i czekasz na swoją kolej. Następnie Cie wzywają, wskakujesz na fotel, podlaczaja Ci różne kabelki i po 3min odlatujesz.. budzisz się pod kołdra na sali. Jeśli czujesz się ok, pijesz wodę, powoli Cie sadzają i jak jest ok to możesz się przebrać. Później spotkanie w celu omówienia wyniku i zdjęcie welflonu. I ... domek
daj znać po!! Trzymamy kciuki..Super dziękuję teraz już wszystko wiem
Dam znaćdaj znać po!! Trzymamy kciuki..
Czyli usypiają? Kurde jak usypiają to załamka jak byłam kiedyś usypiana to jak się wybudzałam to schizy miałam, a później czułam się jak nacpana ,o której masz punkcję?Chyba długim nie wiem bo moja gin nie powiedziała a ja się nie dopytywałam znieczulenie dożylnie z tego co zrozumiałam
Super dziękuję teraz już wszystko wiem
tk trwa do 15min. Nawet nie wiesz kiedy i budzisz się po wszystkim nic nie pamiętając. Ale to też może zależy od organizmu.Czyli usypiają? Kurde jak usypiają to załamka jak byłam kiedyś usypiana to jak się wybudzałam to schizy miałam, a później czułam się jak nacpana ,o której masz punkcję?
reklama
Na 9Czyli usypiają? Kurde jak usypiają to załamka jak byłam kiedyś usypiana to jak się wybudzałam to schizy miałam, a później czułam się jak nacpana ,o której masz punkcję?
Podziel się: