reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ja myślę, że jak ktoś się tak stara, jak my, to obawa i strach są na każdym etapie i raczej juz będą.. zawsze sądziłam, że jak będę miała "zdrowe jajeczka" to będzie sukces, bo tego mega się bałam.. jak się okazało, że 18 dojrzałych to myslalam "żeby tylko się zapłodniły i był chociaż jeden zarodek", jak uzbierałam aż 7 to myslalam ,"żeby tylko udało się zajść to znaczy że będę mogła być mama", zaszłam.. I teraz boję się tysiąca innych rzeczy 🤣🤣
Długa droga bo najpierw trzeba zajść w ciążę, czeka się na te dwie kreski ,a jak się już zajdzie to strach do 3 miesięcy, żeby nie poronić, później aby zdrowo donosić ciążę do końca i ten okropny porod przeżyć, znaczy ból 😉a później to już inne problemy zawsze sie jakies znajdą. Dużo jajek wychodowalas bardzo bolal brzuch ? a po punkcji jak się czułaś, gdzieś wyczytałam, że z mrożonych są większe szanse niż świeże, a podają jeden zarodek czy dwa ?

Długa droga bo najpierw trzeba zajść w ciążę, czeka się na te dwie kreski ,a jak się już zajdzie to strach do 3 miesięcy, żeby nie poronić, później aby zdrowo donosić ciążę do końca i ten okropny porod przeżyć, znaczy ból 😉a później to już inne problemy zawsze sie jakies znajdą. Dużo jajek wychodowalas bardzo bolal brzuch ? a po punkcji jak się czułaś, gdzieś wyczytałam, że z mrożonych są większe szanse niż świeże, a podają jeden zarodek czy dwa ?
Strach już będzie zawsze tylko my dziewczyny które aż tak długo się staramy przeżywamy wszystko bardziej bo łatwo nie przyszło ;)

reklama
Stymulacja taka straszna nie jest da się wytrzymać ja jutro mam mieć punkcję jajników i dzisiaj czuje się najgorzej jak narazie tzn. Brzuch wzdęty zamulona jestem i trochę mnie mdli 🙄
Pewnie jajek dużo nachodowalas ,a ile dni bylas stymulowana ? I to mnie przeraża złe samopoczucie ,boje się, że mnie wywali. Po punkcji wróci wszystko do normy ,to jesteś bliżej jak dalej 🙂

Do góry