reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
KALENDARZ
—————————————————————
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj!” 🙂✊💪🍀

Trzymamy kciuki:

06.04. @OnaGośka - wizyta, USG 👣✊✊🍀🍀🍀

06.04. @hername - wizyta, USG 👣✊✊🍀🍀🍀

11.04. @Hankaa - USG Prenatalne III trymestr 👣✊✊🍀🍀🍀

26.04. @Hankaa - wizyta, USG 👣✊✊🍀🍀🍀

10.06. @OnaGośka - 💕TERMIN PORODU 💕🥰💪🍀

23.06. @Hankaa - 💕TERMIN PORODU 💕🥰💪🍀

05.08. @hername - 💕TERMIN PORODU💕🥰💪🍀

08.09. @Fok123 - 💕TERMIN PORODU💕🥰💪🍀

Gratulujemy:

2021 r.

30.03. @Asia34 - Szczęśliwa Mama 🥰👶 córeczka Maja ❤️🍀

08.04. @PałkaZapałka - Szczęśliwa Mama 🥰👶 córeczka Gaja ❤️🍀

25.04. @grawer - Szczęśliwa Mama 🥰👶 córeczka Julia ❤️🍀

30.04. @Claudia2405 - Szczęśliwa Mama 🥰👶 synuś Szczepan 💙🍀

26.07. @kolor nadzieji - Szczęśliwa Mama 🥰👶 córeczka Alicja ❤️🍀

15.09. @margaretka25 - Szczęśliwa Mama 🥰👶👶 córeczka i synuś ❤️💙🍀

16.10. @dar20 - Szczęśliwa Mama 🥰
👶 synuś Jeremi 💙🍀

2022 r.

16.02. @Evelyn1919 - Szczęśliwa Mama
👶 synuś Milan 💙🍀

05.04. @eij - Szczęśliwa Mama 🥰
👶👶 córeczka i synuś ❤️💙🍀

„Zaczekam jeszcze chwilę, I każdą następną chwilę Też zaczekam. 
Na Ciebie." 💚👣

—————————————————————

Kogo dopisać ? Jakieś wizyty, testowania, transfery, monitoringi… Piszcie, będziemy mobilizować kciuki 🙂

Och ja też miałam takie podejście i to bardzo słuszne co robisz. Wiesz, ja też bardzo zmęczona już byłam na końcówce, denerwowałam się strasznie... Nie znam osoby która byłaby tak długo w ciąży jak ja. Urodziłam w ostatni "bezpieczny" dzień...
Miałaś wywoływany poród ? Te wywoływane chyba są gorsze tak słyszałam .

No przypnij sobie swój je początki, jak czekałaś czekałaś a teraz za chwilę przytulisz bąka w ramionach i za cholerę nie będziesz wiedziała co dalej z nim zrobić 😂
A jakie imię wybraliście dla synka?
Tak szybko to wszystko zleciało ,w ciąży to najdłużej mi się "ciągło" do 10 tygodnia a teraz mam wrażenie, że ten czas gna jak szalony 😁 tak im bliżej porodu to zastanawiam się czy będę wiedziała co z tym moim synkiem zrobić 😂 czytałam książkę ale nie wiem czy coś z niej pamiętam , no i uczęszczam też na szkołę rodzenia ☺️ Tak wybraliśmy imię -Paweł 🥰

Dziewczyny wracam powoli do żywych chociaż wciąż bardzo słabo się czuje, o bólu nie wspominając😒 synek 3220, córcia 2800 oboje po 54 cm. Ja padnięta, wypije szybko herbatę i spać. Oby jutro było lepiej
Ale duże Maluszki 🥰🥰 Dużooo zdrowia dla Was i w ogóle wszystkiego co najlepsze. Byliście dzielni. Gratulacje Mamusiu ♥️♥️

tak a na wynik czekac będziesz tydzień, już tak miałam i wcześniej poroniłam zanim dostałam wynik. Tak miałam pozytywy wynik 8 dni po transferze zarodka i ten zarodek jest synkiem 1,5 rocznym
Tez mialam 8 dni po pozytywny wynik na 14 dzien juz negatywny....teraz czekam na @ bo w poniedzialek odstawilam progesteron i okresu nie mam...a testowod poniedzialku nie robilam...boli podbrzusze jak na okres ale nie przychodzi...lekarz kazal czekac do konca tygodnia

reklama
Hej hej!
Ja juz po wizycie, nasza Myszka ma całe 540g, rozwija się wzorowo! 🥰
Ja jednak mam troszkę stresu, bo szyjka mogłaby być dłuższa. Póki co oszczędny tryb życia z polegiwaniem i mam nadzieje, ze nie będzie innej konieczności i większego ryzyka. Co ja bym dala, żeby tego Cudaka bezpiecznie donosić! 🙄
Może jakaś nutka pocieszenia plis?

Do góry