Aaaa no i czekamy wszystkie na wieści od @eij dzisiaj rano miała mieć CCDzień dobry jak się macie?
Asia jak twoje maleństwo już po roczku?
Dziewczyny, która w ciąży, która urodziła i która się szykuje na malucha?
reklama
Upragniona 💕💕
Zaciekawiona BB
I jak wyszedl? Mi w 8 dobie pozytywny a w 15 dobie negatywny okres spoznia sie 2dninie ma badania bhcg w Holandii zrobiłam test sikany w 8 dobie po transferze zarodka - 8dpt to skrót
Upragniona 💕💕
Zaciekawiona BB
Jest hcg mam czekac do konca tygodnia i wtedy dostane skierowanienie ma badania bhcg w Holandii zrobiłam test sikany w 8 dobie po transferze zarodka - 8dpt to skrót
PałkaZapałka
Fanka BB :)
My się staraliśmy 7 lat... Ale nie stać nas żeby żyć z jednej pensji a niania zarabia więcej ode mnie więc wybór był prosty w sumie ona bardzo lubi dzieci, mam nadzieję że to się nie zmieni i łatwo się zaaklimatyzuje.Super, to pewnie będzie parapetówka Ja jakoś po tylu latach starań nie wyobrażam sobie dać małej do żłobka, ale to oczywiście też pewnie dlatego, że jako tako nie muszę wracać na już do pracy. Kto wie, może pomyślimy o drugim bąbelku
A możecie skorzystać z tego samego dawcy czy to dla was nie ma znaczenia?
My rodzeństwo odpuszczamy na pewno na kilka karnych lat...raz to nie mamy kasy żeby podchodzić do badań i prób. Zresztą jak teraz tak sobie wspominam poród to jeszcze mi się łzy do oczu Cisna więc to póki co nie dla mnie...
ja sobie wmawiam ze porod nie bedzie taki straszny ogladam rozne webinary o "przyjemnym porodzie" chodze na joge, cwicze miednice itp. Mam madzieje ze uwierze w to do konca ciazyMy się staraliśmy 7 lat... Ale nie stać nas żeby żyć z jednej pensji a niania zarabia więcej ode mnie więc wybór był prosty w sumie ona bardzo lubi dzieci, mam nadzieję że to się nie zmieni i łatwo się zaaklimatyzuje.
A możecie skorzystać z tego samego dawcy czy to dla was nie ma znaczenia?
My rodzeństwo odpuszczamy na pewno na kilka karnych lat...raz to nie mamy kasy żeby podchodzić do badań i prób. Zresztą jak teraz tak sobie wspominam poród to jeszcze mi się łzy do oczu Cisna więc to póki co nie dla mnie...
Be_More_Happy
Syna tak teraz już ostatnie miesiące"wolności" ale czekają nas najpiękniejsze dni, miesiące, lataNo tak, te dwa miesiące to już takie wyczekiwanie i to w miarę już bezpieczne a będziesz miała córkę czy syna?
Be_More_Happy
Ooo ale to zleciało ten rok . Czas biegnie aż za szybkoMoja mała dobrze, ja od poniedziałku wracam do pracy bo wczoraj mi się macierzyński skończył, szybko minęło
Be_More_Happy
Zleciał *Ooo ale to zleciało ten rok . Czas biegnie aż za szybko
Artemida90
tak a na wynik czekac będziesz tydzień, już tak miałam i wcześniej poroniłam zanim dostałam wynik. Tak miałam pozytywy wynik 8 dni po transferze zarodka i ten zarodek jest synkiem 1,5 rocznymJest hcg mam czekac do konca tygodnia i wtedy dostane skierowanie
reklama
PałkaZapałka
Och ja też miałam takie podejście i to bardzo słuszne co robisz. Wiesz, ja też bardzo zmęczona już byłam na końcówce, denerwowałam się strasznie... Nie znam osoby która byłaby tak długo w ciąży jak ja. Urodziłam w ostatni "bezpieczny" dzień...ja sobie wmawiam ze porod nie bedzie taki straszny ogladam rozne webinary o "przyjemnym porodzie" chodze na joge, cwicze miednice itp. Mam madzieje ze uwierze w to do konca ciazy
Podziel się: