eij
Fanka BB :)
Musi być, teraz już wszystko musi być SuperDobrze, że to wyłapała i jesteś pod obserwacja! Wierze, ze będzie wszystko dobrze..[emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musi być, teraz już wszystko musi być SuperDobrze, że to wyłapała i jesteś pod obserwacja! Wierze, ze będzie wszystko dobrze..[emoji8]
Chyba dzieciaczki czują Święta i chcą być w domu na Święta Będzie dobrze najważniejsze że wszystko dobrze z Maluchami i że Doktor to zauważyła , teraz zostało tylko odliczaćNo od popołudnia z nimi rozmawiam że nie ma się co spieszyć, na święta i tak zdążą poki co z szyjką nic się nie dzieje, wszystko ok.
Musi być, teraz już wszystko musi być Super
Dziś składaliśmy wózek na próbę i sobie pomyślałem, kurde jak my tą dwójkę ogarniemyChyba dzieciaczki czują Święta i chcą być w domu na Święta Będzie dobrze najważniejsze że wszystko dobrze z Maluchami i że Doktor to zauważyła , teraz zostało tylko odliczać
Musi być, teraz już wszystko musi być Super [emoji3]
Hehe może być ciekawie na początku ale potem będziecie śmigać jak rajdowcy najtrudniejszy pierwszy krok. Chociaż my mamy dosyć duży pojedynczy wózek a jak podwójny to wiadomo jeszcze raz tyle My spodziewamy się jednego dziecka ale ja mistrz kierownicy też nie jestem Obtarłam 4 lata samochód wjeżdżając do garażu ,ostatnio prowadziłam taki wózek na paszę coś taka ala taczka i też zahaczyłam o drzwi wprowadzając go do garażu a mój mówi "widzę,że tak jak samochodem obcierasz tak i wózkiem " Także ja prowadząc wózek będę musiała bardzo być rozważna bo przecież będę miała najcenniejszy Skarb w środku . Ale przytoczyłam taką anegdotkę.Dziś składaliśmy wózek na próbę i sobie pomyślałem, kurde jak my tą dwójkę ogarniemy
@Madame JS jak tam po IUI? Jak się czujesz?@eij za wizytę @Monika4321 za dwie kreski
Czekamy jutro na wiadomości!
KALENDARZ
—————————————————————
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj!”
Trzymamy kciuki:
24.02. @eij - wizyta, USG
24.02. @Monika4321 - I beta po II IUI
25.02. @Madame JS - II IUI
02.03. @hername - wizyta, USG
03.03. @Fok123 - USG Prenatalne I trymestr
04.03. @Hankaa - wizyta, USG
07.03. @OnaGośka - wizyta, USG
22.03. @Fok123 - wizyta, USG
03.04. @Hankaa - wizyta, USG
11.04. @Hankaa - USG Prenatalne III trymestr
12.04. @eij - TERMIN PORODU CC
10.06. @OnaGośka - TERMIN PORODU
23.06. @Hankaa - TERMIN PORODU
05.08. @hername - TERMIN PORODU
08.09. @Fok123 - TERMIN PORODU
Gratulujemy:
2021 r.
30.03. @Asia34 - Szczęśliwa Mama córeczka Maja
08.04. @PałkaZapałka - Szczęśliwa Mama córeczka Gaja
25.04. @grawer - Szczęśliwa Mama córeczka Julia
30.04. @Claudia2405 - Szczęśliwa Mama synuś Szczepan
26.07. @kolor nadzieji - Szczęśliwa Mama córeczka Alicja
15.09. @margaretka25 - Szczęśliwa Mama córeczka i synuś
16.10. @dar20 - Szczęśliwa Mama synuś Jeremi
2022 r.
16.02. @Evelyn1919 - Szczęśliwa Mama synuś Milan
„Zaczekam jeszcze chwilę, I każdą następną chwilę Też zaczekam. Na Ciebie."
—————————————————————
Kogo dopisać ? Jakieś wizyty, testowania, transfery, monitoringi… Piszcie, będziemy mobilizować kciuki
Dzięki, bardzo dobrze:-) Na pewno mniej się przejmuję niż za pierwszym razem... ;-) O 12:00 inseminacja, a o 12:40 już byłam w pracy ;-) Wszystko się dobrze odbyło (mimo całego maratonu, który opisywałam w "Inseminacja 2022"), jesteśmy dobrej myśli.@Madame JS jak tam po IUI? Jak się czujesz?
Można mnie dopisać, 10.03 wizyta i USG. Okaże się czy cesarka 12 czy jednak 5 kwietnia@Madame JS jak tam po IUI? Jak się czujesz?
To super, najważniejsze pozytywne myślenie kiedy testujesz? wpisze w kalendarzDzięki, bardzo dobrze:-) Na pewno mniej się przejmuję niż za pierwszym razem... ;-) O 12:00 inseminacja, a o 12:40 już byłam w pracy ;-) Wszystko się dobrze odbyło (mimo całego maratonu, który opisywałam w "Inseminacja 2022"), jesteśmy dobrej myśli.
DZIĘKI WSZYSTKIM ZA KCIUKI!!!