Niby tylko tydzień różnicy oj oj zbliża się ten piękny czasMożna mnie dopisać, 10.03 wizyta i USG. Okaże się czy cesarka 12 czy jednak 5 kwietnia
reklama
Madame JS
Fanka BB :)
Szczerze mówiąc nie wiem... jeszcze nigdy w życiu nie byłam na becie. Boję się, że w ogóle do tego nie dojdzie, więc na razie wolę siedzieć cicho ;-)To super, najważniejsze pozytywne myślenie kiedy testujesz? wpisze w kalendarz
jasti999
Zaciekawiona BB
Wiecie, w sumie mieliśmy podchodzić do criotransferu w kolejnym cyklu , ale stwierdziliśmy, że jednak nie. I po odstawieniu leków po nieudanym transferze wyskoczył mi półpasiec i od tygodnia siedzę w domu. Jak dobrze , że zmieniliśmy zdanie , bo byłby mega problem. Sama nie wiem jak to zmienia sytuacje i ile trzeba odczekać. Ale dobrze się stało jak się stało.
Hej. Tak tu Was podczytuje ale się nie udzielam ale mam zagwostkę bo w sobotę miałam bete 98,25 w 12 dniu po insemiancji a dziś po 48 godzinach powtórzyłam aby sprawdzić przyrost i wynik jest 335,40 i tak się boje czy to nie za duży przyrost? Liczyłam że będzie gdzie koło 170 a nie ponad 300 a jest to 14 dzień po insemiancji na 2 pękniętych pęcherzykach. Miała tak któraś albo słyszała o takim dużym przyroście?? Bo się martwię trochę
Evelyn1919
Nie ma za dużego przyrostu, szczególnie na początku. Może dwa jajeczka się zapłodniły? GratulujęHej. Tak tu Was podczytuje ale się nie udzielam ale mam zagwostkę bo w sobotę miałam bete 98,25 w 12 dniu po insemiancji a dziś po 48 godzinach powtórzyłam aby sprawdzić przyrost i wynik jest 335,40 i tak się boje czy to nie za duży przyrost? Liczyłam że będzie gdzie koło 170 a nie ponad 300 a jest to 14 dzień po insemiancji na 2 pękniętych pęcherzykach. Miała tak któraś albo słyszała o takim dużym przyroście?? Bo się martwię trochę
Hankaa
No jest za dużo może będą bliźniaki gratulacjeHej. Tak tu Was podczytuje ale się nie udzielam ale mam zagwostkę bo w sobotę miałam bete 98,25 w 12 dniu po insemiancji a dziś po 48 godzinach powtórzyłam aby sprawdzić przyrost i wynik jest 335,40 i tak się boje czy to nie za duży przyrost? Liczyłam że będzie gdzie koło 170 a nie ponad 300 a jest to 14 dzień po insemiancji na 2 pękniętych pęcherzykach. Miała tak któraś albo słyszała o takim dużym przyroście?? Bo się martwię trochę
reklama
No jak będą bliźniaki to będą, byle wszystko było okNo jest za dużo może będą bliźniaki gratulacje
Podziel się: