I w którym tygodniu lekarz Ci zalecił?
Tak. W sumie na drugą bo przed ciążą szczepilam się 1dawkowyn Johnsonem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak. W sumie na drugą bo przed ciążą szczepilam się 1dawkowyn Johnsonem
Po 30tcI w którym tygodniu lekarz Ci zalecił?
Tak, Dwoma dawkamiAle szczepiłas się w ciazy wszystkimi dawkami?
Ja szczepiłam się dwiema przed ciaza i chce spytać o 3 dawke w ciazy.
Diety nie zmieniałam. Łykałam prenatal Uno, witaminę D3 2000 j, ale to już na rok przed transferem. Do tego w dzień transferu nospa 80 mg i pół ampułki ovitrelle, później przez 4 dni po transferze również nospa 80 mg. Ale to było zalecenie mojego lekarza bo ta nospa jest na receptęMam pytanie do Was o transfer zarodka: czy zmieniłyście coś w diecie bądź w suplementach żeby zwiększyć szansę na powodzenie? Stosowałyście jakieś dodatkowe metody bądź dodatki przy transferze? Czy Wasz lekarz coś Wam zalecał?
McDonald obowiązkowo po Ananas i ocherzy brazylijskie przez 3dni. Nospa 3x1 też jakieś 3-4 dni. Przy drugim (nieudanym) brałam na własną rękę acard 150mg. Przy 3 to juz miałam heparyne i acard zalecony przez lekarza.Mam pytanie do Was o transfer zarodka: czy zmieniłyście coś w diecie bądź w suplementach żeby zwiększyć szansę na powodzenie? Stosowałyście jakieś dodatkowe metody bądź dodatki przy transferze? Czy Wasz lekarz coś Wam zalecał?
5. Dwa świeże udane, choć jeden tylko na 7 tygodni, drugi niedługo się urodzi Crio nawet nie ruszył.A ile dni miały Wasze zarodki, które były transferowane?
Po 30tc
Mam pytanie do Was o transfer zarodka: czy zmieniłyście coś w diecie bądź w suplementach żeby zwiększyć szansę na powodzenie? Stosowałyście jakieś dodatkowe metody bądź dodatki przy transferze? Czy Wasz lekarz coś Wam zalecał?