5dniowa blastka mrozona, ale u mnie badana genetycznie
A ile dni miały Wasze zarodki, które były transferowane?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ile dni miały Wasze zarodki, które były transferowane?
5 dniowej blastkiA ile dni miały Wasze zarodki, które były transferowane?
5 dniowa blastkaA ile dni miały Wasze zarodki, które były transferowane?
Trzymam kciuki by wszystko poszło zgodnie z planemJa też właśnie mam mieć transfer w piątej dobie... mam nadzieję, że odbędzie się ten transfer.
Ja bylam na sztucznym cyklu wiec przed transferem bralam tez encorton, esrtofem i acard.Mam pytanie do Was o transfer zarodka: czy zmieniłyście coś w diecie bądź w suplementach żeby zwiększyć szansę na powodzenie? Stosowałyście jakieś dodatkowe metody bądź dodatki przy transferze? Czy Wasz lekarz coś Wam zalecał?
U mnie w 5 dobie embriolodzy zadzwonili ze wolno sie rozwija i trzymaja go do 6 doby a następnego dnia zadzwonili ze sie rozkrecil juz jest zamrozonyA ile dni miały Wasze zarodki, które były transferowane?
Ja też właśnie mam mieć transfer w piątej dobie... mam nadzieję, że odbędzie się ten transfer.